fbpx

אטריות סובה עם ברווז צלוי פריך ורוטב הויסין

ל- 8 מנות:מצרכים:500 גרם אטריות סובה (איריות מקמח כוסמת)להרתיח מים בכמות שתכסה את האטריותלאחר הרתיחה להוסיף את האטריות ולבשל כ- 3 דקות.רוטב הויסין:1 ליטר קטשופ200 גרם סוכר200 מ"ל רוטב הויסין200 מ"ל תמרין100 מ"ל מולסה1 ליטר ציר עוף או מיםכפית אבקת קאריכפית קינמון3 כוכבי אניסלברווז:1 ברווז400 מ"ל סויה200 מ"ל הויסין2 כוכבי אניס2 תפוזים חצויים1 מקל קינמוןפלפל סצ'ואןצ'ילי אדום חריף2 ליטר ציר עוףלבשל את הברווז בסיר גדול עם כל המרינדה, כשעתיים על אש בינונית עד שהברווז מתרכך. להוציא ולפרוס את הברווז לשני חצאים. לפרק את העצמות בעדינות ולקצוץ את בשר הברווז לפרוסות עבות וגסות. להניח מעל אטריות הסובה ולתבל ברוטב הויסין ובצל ירוק קצוץ.
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

ל- 8 מנות:

מצרכים:
500 גרם אטריות סובה (איריות מקמח כוסמת)
להרתיח מים בכמות שתכסה את האטריות
לאחר הרתיחה להוסיף את האטריות ולבשל כ- 3 דקות.

רוטב הויסין:
1 ליטר קטשופ
200 גרם סוכר
200 מ"ל רוטב הויסין
200 מ"ל תמרין
100 מ"ל מולסה
1 ליטר ציר עוף או מים
כפית אבקת קארי
כפית קינמון
3 כוכבי אניס

לברווז:
1 ברווז
400 מ"ל סויה
200 מ"ל הויסין
2 כוכבי אניס
2 תפוזים חצויים
1 מקל קינמון
פלפל סצ'ואן
צ'ילי אדום חריף
2 ליטר ציר עוף


לבשל את הברווז בסיר גדול עם כל המרינדה, כשעתיים על אש בינונית עד שהברווז מתרכך.
להוציא ולפרוס את הברווז לשני חצאים. לפרק את העצמות בעדינות ולקצוץ את בשר הברווז לפרוסות עבות וגסות.
להניח מעל אטריות הסובה ולתבל ברוטב הויסין ובצל ירוק קצוץ.



Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר