ל- 8 מנות:
מצרכים:
500 גרם אטריות סובה (איריות מקמח כוסמת)
להרתיח מים בכמות שתכסה את האטריות
לאחר הרתיחה להוסיף את האטריות ולבשל כ- 3 דקות.
רוטב הויסין:
1 ליטר קטשופ
200 גרם סוכר
200 מ"ל רוטב הויסין
200 מ"ל תמרין
100 מ"ל מולסה
1 ליטר ציר עוף או מים
כפית אבקת קארי
כפית קינמון
3 כוכבי אניס
לברווז:
1 ברווז
400 מ"ל סויה
200 מ"ל הויסין
2 כוכבי אניס
2 תפוזים חצויים
1 מקל קינמון
פלפל סצ'ואן
צ'ילי אדום חריף
2 ליטר ציר עוף
לבשל את הברווז בסיר גדול עם כל המרינדה, כשעתיים על אש בינונית עד שהברווז מתרכך.
להוציא ולפרוס את הברווז לשני חצאים. לפרק את העצמות בעדינות ולקצוץ את בשר הברווז לפרוסות עבות וגסות.
להניח מעל אטריות הסובה ולתבל ברוטב הויסין ובצל ירוק קצוץ.