איגוד המסעדות בתי-הקפה והברים יקיים סדנא מקצועית: "תמחור, רווח והפסד"

28 בנובמבר 2005, גני התערוכה תל-אביב

איגוד המסעדות בתי הקפה והברים מזמין את חברי האיגוד לסדנא מקצועית למסעדנים, בעלי בתי קפה וברים בנושא "תמחור, רווח והפסד".
הסדנא תערך ביום ב' 28/11/05 בגני התערוכה, תל אביב, במסגרת תערוכת ישראפוד.
המירום: בניין 1 החדש, קומה ב', אולם C4.

תוכנית הסדנא:
16:15 – התכנסות וקבלת פנים.
16:45 – 17:25 – קונספטים וניהול תמחור (PRICING), וניהול רווחיות במסעדות – פרופ' צבי לרמן, מנהל המחלקה לכלכלה בפקולטה לחקלאות באוניברסיטה העברית.
17:30 – 18:10 Menu engineering – ניהול תמחור תפריט – אריאל אבניר, יועץ תפעולי למערכות מזון.
18:15- 19:00 – ניהול עצי מוצר ועלות – סטיבן לובל, מסעדן ובעלים של חברה הנותנת יעוץ והדרכה להתייעלות רווחית
ותפעולית בתחום ההסעדה.

· מחיר ההרשמה: 100 ש"ח (כולל מע"מ).
· ההרשמה לחברי האיגוד ללא תשלום.
· הצטרפות לאיגוד והרשמה תתקיים גם ביום הכנס.
· מספר המקומות מוגבל. יש להרשם בהקדם ע"י מייל או פקס לאיגוד המסעדות.

להרשמה : איגוד המסעדות : 1700-702-706





כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר