fbpx

איגוד המסעדות בתי-הקפה והברים יקיים סדנא מקצועית: "תמחור, רווח והפסד"

28 בנובמבר 2005, גני התערוכה תל-אביב
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

איגוד המסעדות בתי הקפה והברים מזמין את חברי האיגוד לסדנא מקצועית למסעדנים, בעלי בתי קפה וברים בנושא "תמחור, רווח והפסד".
הסדנא תערך ביום ב' 28/11/05 בגני התערוכה, תל אביב, במסגרת תערוכת ישראפוד.
המירום: בניין 1 החדש, קומה ב', אולם C4.

תוכנית הסדנא:
16:15 – התכנסות וקבלת פנים.
16:45 – 17:25 – קונספטים וניהול תמחור (PRICING), וניהול רווחיות במסעדות – פרופ' צבי לרמן, מנהל המחלקה לכלכלה בפקולטה לחקלאות באוניברסיטה העברית.
17:30 – 18:10 Menu engineering – ניהול תמחור תפריט – אריאל אבניר, יועץ תפעולי למערכות מזון.
18:15- 19:00 – ניהול עצי מוצר ועלות – סטיבן לובל, מסעדן ובעלים של חברה הנותנת יעוץ והדרכה להתייעלות רווחית
ותפעולית בתחום ההסעדה.

· מחיר ההרשמה: 100 ש"ח (כולל מע"מ).
· ההרשמה לחברי האיגוד ללא תשלום.
· הצטרפות לאיגוד והרשמה תתקיים גם ביום הכנס.
· מספר המקומות מוגבל. יש להרשם בהקדם ע"י מייל או פקס לאיגוד המסעדות.

להרשמה : איגוד המסעדות : 1700-702-706





Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה