איטלקית כשרה למהדרין ברמת גן: קמפנייה ביסטרו בניצוחו של השף גיא פרץ

השף גיא פרץ לא מתעייף, והנה עוד מסעדה בה הוא מייעץ ומוביל את התפריט. הפעם הוקמה בלב מתחם העסקים ברמת גן מסעדה כשרה למהדרין הנקראת Campania ביסטרו ומציעה תפריט חלבי, המשלב מבחר מנות וטעמים מהמטבח האיטלקי לצד מנות מהמטבח הים תיכוני.

התפריט בניצוחו של השף והיועץ הקולינרי גיא פרץ, מציע מבחר מנות המתאימות לכל שעות היום, מארוחות בוקר קלות, מאפים טריים הנאפים במקום, דגים, פסטות וסלטים,

דוגמאות מתפריט Campania ביסטרו:
מנות ראשונות:
רול אסייתי רול טונה אדומה וירקות פריכים, מטוגן בטמפורה פריכה ומונח על קרם וואסאבי (31 ₪), סלט עגבניות ים תיכוני פלחי עגבניות רכות בשילוב עגבניות שרי, עלי בזיליקום, אורגנו ונענע, פתיתי גבינת פטה, זיתי קלמטה וטבעות בצל
(38 ₪)

דגים:
פילה דניס בקראסט אגוזים פילה דניס בציפוי פריך של מיקס אגוזים ופיסטוק בנגיעת פסטו ושמן זית מונח על תפודים פריכים וסלט עלים קטן (79 ₪), מיניבורגר סלמון – נתחי סלמון קצוצים, בצל סגול ועשבי תיבול טריים צרובים בגריל ומונחים על קרם תפוחי אדמה ונגיעת פסטו (59 ₪), סלמון בשמנת ושקדים פילה סלמון צרוב מעודן משמנת סמיכה, שבבי שום, בזיליקום, חמאה ושקדים קלויים
(69 ₪).

מהמטבח האיטלקי:
ספגטי, פנה רביולי עיזים, בטטה, פרמזן, ריקוטה, פטריות ברוטב לבחירה.
רטבים על בסיס עגבניות, על בסיס שמנת ועל בסיס שמן זית (47-37 ₪).

סלטי בריאות:
אגסים ובלו צ'יז פלחי אגסים מתוקים על מצע מיקס חסה ובייבי בעיטור שבבי גבינת רוקפור, וויניגרט מייפל ושברי פקאן מסוכרים (48 ₪).

קמפניה בבוקר:
בוקר בתל אביב – 2 ביצים עשויות לפי בחירה, סלט ירקות טרי קצוץ על הסכין,
3 סוגי גבינות, זיתים מתובלים, סלט טונה במיונית, לחם הבית בשילוב מתבלים, מיץ טבעי ומשקה חם לבחירה (44 ₪),
בוקר של בריאות – יוגורט בשילוב גרנולה ביתית פריכה וסילאן תמרים בשילוב משקה חם או קר לבחירה (36 ₪).
עוד בתפריט: מגוון מאפים, קינוחים.

עסקיות: 
מנה ראשונה, עיקרית ושתייה ב- 49 ₪ או 59 ₪ לסועד –  בימים א'-ה' בין השעות 08:00-14:00

Campania ביסטרו 
כשר למהדרין
רח' שוהם 5, מגדלי פז, רמת גן
טל. 03-6005175
א'-ה' 08:30-24:00, יום ו' וערבי חג: 08:30-13:00,
מוצ"ש: משעה אחרי צאת השבת ועד 24:00






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה