אייריש קופי

חומרים:2/3 שוט וויסקי אירי2 כפיות סוכרמנת אספרסו כפולקצף חלב טריכוס זכוכית- 180 מ"ל (כוס זכוכית רגילה)אופן ההכנה:שמים 2 כפיות סוכר חום בכוס הזכוכיתמוסיפים את האספרסו הכפול ומערבבים היטב עד המסת הסוכרמוזגים את הוויסקי אל תוך הכוסמקציפים את החלב ומוסיפים עד סוף הכוס

חומרים:
2/3 שוט וויסקי אירי
2 כפיות סוכר
מנת אספרסו כפול
קצף חלב טרי
כוס זכוכית- 180 מ"ל (כוס זכוכית רגילה)

אופן ההכנה:
שמים 2 כפיות סוכר חום בכוס הזכוכית
מוסיפים את האספרסו הכפול ומערבבים היטב עד המסת הסוכר
מוזגים את הוויסקי אל תוך הכוס
מקציפים את החלב ומוסיפים עד סוף הכוס

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר