איך בוחרים סופגניה?

הקונדיטור של רשת "אינגליש קייק" ממליץ איך לבחור ולקנות סופגניות לחג החנוכה, שיהיו טריות וטעימות

אין כמו סופגניה חמה ומתוקה, אבל איך נדע שהיא אכן כזו?
קראו את המלצותי על מה לשים לב בבחירת הסופגניה:

1. חשוב להסתכל שבסופגניה יש פס רוחבי בצבע לבן באמצע. הפס הלבן מראה שהסופגניה אוורירית, לא ספחה שמן, וטוגנה בשמן צלול.
2. צבע הסופגניה צריך להיות חום זהוב (ולא חום צרוב). צבע הסופגניה מצביע על איכות השמן. סופגניה זהובה טוגנה בשמן נקי וצלול.
3. רוחב הסופגניה צריך להיות פי 1.5 מהגובה. כך נדע שהסופגניה רכה ואוורירית.
4. מומלץ לקנות סופגניה בקונדיטוריה המכינה את הסופגניות במקום. כך נוכל להבטיח סופגניה טריה.
5. כמות אבקת הסוכר צריכה להיות נדיבה.
6. המילוי בסופגניה צריך להיות סמיך, במרקם של קונפיטורה (ולא נוזלי).


רשת "אינגליש קייק" מונה 14 סניפים – בירושלים (8 סניפים), נתניה, הרצליה, מודיעין, פתח תקוה, באר שבע ומבשרת ציון. לפרטים טל' : 02-6734424.


כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר