אין כמו יפו בימים ובלילות

ארוחות רומנטיות על גג המשקיף אל הים ואל עתיקות יפו; מטבח ישראלי ובינלאומי מיוחד לקבוצות תיירים ומטיילים

מרכז הכנסים והארועים "חצרות יפו העתיקה", הממוקם באחת הנקודות היפות ביותר ביפו, פותח בעונת החורף הנוכחית לראשונה את שעריו, לארוח קבוצות מאורגנות של מטיילים ותיירים.
באולם "חצרות יפו העתיקה", המעוצב בסגנון מיוחד ואותנטי, מוצעות לקבוצות תיירים ומטיילים ביפו ארוחות צהריים יחודיות, כאשר המיקום המיוחד מאפשר למטיילים לסעוד ולצפות בחוף הים ובטיילת בצריחים, וליהנות מבריזת הים.

דוד לוי, שף הבית של "חצרות יפו העתיקה", הכין תפריטים מיוחדים עבור קבוצות הסועדים לארוחות חורפיות, הכוללים מנות ראשונות משלל מטבחי העולם.

בין המנות הפותחות: פטה כבר ברוטב אוכמניות, מניפת מלון בלווית חזה אווז מעושן ורוטב חרדל ודבש, חצי אבוקדו במלית טונה מעוטר במצע מירקות העונה.
מזנון אנטי פאסטי: עם סלק בדבש, עגבניות שרי ופטריות בשמן זית וריחן, פלחי קישואים קלויים באסטרגון ולימון, שעועית לבנה ברוטב עגבניות ווינגרט, ועוד.
30 סוגי סלטים בשלל טעמים צבעים וריחות, על טהרת האוכל הים תיכוני.

מוצעים כ- 15 סוגי מנות עיקריות, ביניהן חזה עוף ברוטב חרדל ודבש או רוטב אוכמניות, קורדון בלו – גלילת חזה עוף במילוי חזה אווז מעושן, עוף בנוסח הוואי עם אננס וקרי, נתח בקר ברוטב פטריות, פלפלת יין אדום שזיפים ורוטב פנינה. ועוד.

במקום כ- 25 סוגי תוספות חמות, ביניהם אורז בסגנונות וטעמים שונים, אפונה וסלרי, שעועית ירוקה ברוטב אדום, קישואים קלויים, תירס מאודה, מוס תפוחי אדמה, תפוחי אדמה אפויים, ועוד.

כמו כן מוצעים לאורחים סוגי מרקים חורפיים מגוונים: מינסטרונה, מרק עדשים, מרק אפונה, ומרק ירקות המוגשים בתוך לחם כפרי.

גאוות שף הבית דוד היא על הלחמים הביתיים הנאפים באפייה עצמית להנאת הסועדים, ביניהם: לחם זיתים, לחם זעתר, לחם פטריות ובצל, לחם ירקות, ועוד.

הארוחות הן בהגשה, ולנוחות האורחים חניה מרווחת.

חצרות יפו העתיקה
רציף העליה השניה 105 יפו (מאחורי המשטרה)
טל. 6838002 -03





כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר