אינגריד מוסיפה בשר לתפריט

האינגריד רסטו בר, מהמסגר 9 ת"א, מרחיבה את הצד הקרניבורי בתפריט, ומציעה כעת, לצד התפריט האהוב, גם מנות טי בון שיעשו את היום לקרניבורים רעבתניים.

בתפריט הטי בון החדש
ניו- יורק סטריפ סטייק על העצם- 650 גרם סינטה רמת הגולן על העצם- 135 שקל

T בון קלאסי- 700 גרם T בון מרמת הגולן בהרכב של 20 אחוז פילה ו- 80 אחוז סינטה- 145 שקל

סטייק פורטר הוס על העצם- 700 גרם של הנאה מרמת הגולן לקרניבורים קשים בחלוקה של 40 אחוז פילה ו- 60 אחוז סינטה- 195 שקל

אנטריקוט רמת הגולן- 350 גרם סטייק מבקר מרעה חופשי ונטול כימיקלים מרמת הגולן שיועד במיוחד עבור המסעדה- 117 שקל

הסטייקים מגיעים נקיים מרוטב ובתיבול מלח ופלפל בלבד כדי להדגיש את טעם הבשר ולא לאבד מאיכותו.

כל המנות מגיעות עם תוספת לבחירה- קרם חצילים מעושנים, פירה תפוחי אדמה, סלט ירוק, צ'יפס אמיתי, ותוספות משתנות כמו פירה סלק עם אפונה סינית ועוד.

אינגריד, המסגר 9 תל אביב. 03-6880022 א'-ש' 12:00 – לקוח אחרון






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה