אינטיאס על מצע עדשים שחורות, בתחמיץ יוזו וקולי בצל ירוק

מנה אחתחומרים למצע העדשים15 גרם עדשים שחורות מבושלותקוביות עגבניהמעט בצל סגול קצוץמעט פטרוזיליה קצוצהלתבל בשמן זית, מלח ופלפל ובמעט תחמיץ יוזו (לימון יפני).><bרצועות הדג50 גר' אינטיאס נא חתוך לרצועותמתובלים בלימון ומלחקולי בצל ירוקחולטים בצל ירוק, טוחנים במעבד מזון, מזלפים בעדינות שמן זית ומלח.אופן ההכנהמניחים ברינג את העדשים ומעליהם את רצועות הדג.הופכים את הרינג על הצלחת ומסביב מקשטים בקולי בצל ירוק.

מנה אחת

חומרים למצע העדשים
15 גרם עדשים שחורות מבושלות
קוביות עגבניה
מעט בצל סגול קצוץ
מעט פטרוזיליה קצוצה
לתבל בשמן זית, מלח ופלפל ובמעט תחמיץ יוזו (לימון יפני).

>
50 גר' אינטיאס נא חתוך לרצועות
מתובלים בלימון ומלח

קולי בצל ירוק
חולטים בצל ירוק, טוחנים במעבד מזון, מזלפים בעדינות שמן זית ומלח.

אופן ההכנה
מניחים ברינג את העדשים ומעליהם את רצועות הדג.

הופכים את הרינג על הצלחת ומסביב מקשטים בקולי בצל ירוק.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר