איתי שלו ינהל את קורס בישול למסעדות של בית הספר תדמור

אל שלו יצטרפו צוות השפים המנוסה של תדמור ושפים אורחים מהשורה הראשונה, כמו איל לביא ממסעדת פסטיס, אנטוניו מנסה, מנה שטרום וליאון אלקלעי

השף איתי שלו, מי שהיה בעבר השף והבעלים של מסעדת "שלו ביער" בטבעון, ינהל השנה את קורס בישול A LA CARTE למסעדות של המרכז הקולינרי תדמור.

שלו,בן 34, הוא בוגר הקורדון בלו בפריס וזוקף לזכותו קריירה קולינארית ארוכה ומרשימה במסעדות כגון שלו ביער, ברקרולה, רשת מסעדות ימה, וכפות תמרים המיתולוגית.

אל שלו יצטרפו צוות השפים המנוסה של תדמור ושפים אורחים מהשורה הראשונה, כמו איל לביא ממסעדת פסטיס, אנטוניו מנסה, מנה שטרום וליאון אלקלעי, שיעבירו סדנאות נושאיות בתחומי מומחיותם.

קורס בישול A LA CARTE למסעדות של תדמור, הנו הקורס המקצועי, ברמה הגבוהה ביותר ובהיקף הרחב ביותר בארץ, לאלו המייעדים עצמם להיות טבחים מקצועיים בתחום המסעדות.

הקורס נמשך כשמונה חודשי לימוד וכולל 415 שעות לימוד, חלקן עיוניות, אך מרביתן מעשיות ומתקיימות בסדנא לימודית משוכללת בה כל תלמיד מתנסה באופן אישי בכל המטלות הקולינריות.

מעבר לסדנאות הלימוד בתחומי תדמור, יעברו תלמידי הקורס סדנאות על מטבחים שונים כגון המטבח היפני, המטבח הספרדי, וכן סדנאות חוץ על מזון לא כשר. תוכנית הלימודים כוללת מפגשי שטח בהם השיעור מתחיל, למשל, בנמל בקניית פירות ים, וכן סדנאות העשרה בתחום ההתמחות במסעדנות, קפה, ויין.

עבודת הסטאז' של החניכים מתקיימת במיטב המסעדות בארץ, בהן פסטיס, קלואליס, ברונו, טו-סי, ארטישוק, תמרה, ברברסקו, ועוד.

הלימודים מתקיימים פעמיים בשבוע, וכל תלמיד מקבל במסגרת הקורס סט סכינים מהודר וספרות מקצועית. הקורס מוכר לצורכי מענק לחיילים משוחררים.

מחיר הקורס: 18,890 ₪.

פרטים והרשמה:
המרכז הקולינרי תדמור
טל. 09-9525054 , 09-95250576

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר