אלי איצקין מנכ"ל מחלבות שטראוס – איש השיווק של 2018

אלי איצקין הוכיח שבאמצעות אסטרטגיה וניווט נכון של המהלכים אפשר להיטיב הן עם הצרכנים והן עם שטראוס
איגוד השיווק בחר באיצקין על הובלת אסטרטגיית צמיחה אחראית (Responsible Growth) שהפכה את שטראוס למחלבה הצומחת ביותר בקרב המחלבות הגדולות, והוכיחה שאחריות כלפי הצרכן מניבה בסופו של דבר גם ערך עסקי לחברה

לי איצקין הוא מנכ"ל מחלבות שטראוס מזה כשלוש שנים, ויש לו וותק של למעלה מ-22 שנים בחברה. הוא הוביל מהפיכה במחלבות שטראוס החל מהסתכלות מחודשת על תמהיל המוצרים, שיפור תהליכי עבודה מול החקלאים, תקשורת שיווקית נועזת אבל בגובה העיניים, פנייה ומתן פתרונות לקהל צרכנים מגוון בעל צרכים שונים, והפיכת החדשנות למנוע צמיחה עיקרי, כשבמסגרתה הושקו בשלוש השנים האחרונות כ-100 מוצרים חדשים מדי שנה.

אלי איצקין. צילום חיים יוסף

משיקולי האיגוד בבחירה באיצקין לאיש השיווק 2018: "כנגד כל הסיכויים ובניגוד לתפיסה הרווחת שאחריות כלפי הצרכן עולה כסף ואינה מייצרת צמיחה רווחית, הוכיח אלי איצקין שבאמצעות אסטרטגיה וניווט נכון של המהלכים, אפשר להיטיב הן עם הצרכנים והן עם חברת שטראוס".

בנוסף העניק האיגוד תעודת הוקרה להצטיינות מיוחדת בשיווק לשנת 2018 לשני מהלכים אשר הגיעו קרוב מאוד לקו הגמר: הוקרה מיוחדת על הצטיינות בשיווק הוענקה  לאלדד קובלנץ, מנכ"ל תאגיד כאן, בזכות מהפכת השיווק של  השידור הציבורי החדש בישראל וחזון ה"דיגיטל תחילה", עם מאפייני קהל שונים מאלה של הטלוויזיה והרדיו. שידורי המונדיאל בערוץ הטלוויזיה כאן 11 שברו את שיאי הצפייה שקבע המונדיאל הקודם, ולראשונה בשידור הציבורי נרשמה חשיפה מרשימה בדיגיטל ובטלוויזיה גם אחרי המשחקים.

צילום מדף הפייסבוק
צילום מדף הפייסבוק

סילבן אדאמס ודני בנעים זכו בפרס הוקרה מיוחד על הצטיינות בשיווק לשנת 2019 בזכות הבאת הג'ירו ד'איטליה לישראל, והפקת אירוע הספורט הגדול ביותר שהתקיים אי פעם בארץ. הג'ירו  משך עשרות אלפי תיירים, וחשף מאות מיליוני צופי טלוויזיה ברחבי העולם לנופיה, אתריה, מורשתה ותרבותה העשירה של ישראל. אדמס ובנעים ראו בהצלחת קיומו של האירוע עדות חיה ליכולותיה של מדינת ישראל לארח אירועים בסדר גודל כזה גם בעתיד, והצליחו במהלך שיווקי מבריק למצב את המרוץ כאירוע לאומי.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר