חומרים והכנת הבצק:
• להקציף 200 גרם חמאה בטמפרטורת החדר עם 150 גרם אבקת סוכר "קונדיטור-גלעם", לתערובת אוורירית.
• להוסיף תוך כדי הקצפה:
2 כפות מים
4 חלמונים
1 שקית סוכר-וניל "קונדיטור-גלעם"
קליפת לימון מגוררת מלימון אחד,
• לאחר הקצפה של כ- 2 דקות להוסיף:
1 שקית אבקת אפיה "קונדיטור-גלעם"
200 גרם תחליף קמח נטול גלוטן "קונדיטור-גלעם"
חצי כפית אבקת סודה לשתיה "קונדיטור-גלעם"
300 גרם קורנפלור "קונדיטור-גלעם"
האפייה:
לרדד את הבצק לעובי של 1/2 ס"מ,
לחתוך לעיגולים עם כוס קטנה,
לאפות 10 דקות בחום של º180 ולצנן;
המילוי:
400 גרם ריבת חלב "קונדיטור-קומידה"
למרוח שכבה עבה של ריבת חלב על עוגיה.
להצמיד מעל עוגיה נוספת.
למרוח שכבה דקה של ריבת חלב בשולי העוגיות מסביב.
לגלגל את השוליים בקוקוס טחון.