אלפחורס כשרים לפסח

חומרים והכנת הבצק: • להקציף 200 גרם חמאה בטמפרטורת החדר עם 150 גרם אבקת סוכר "קונדיטור-גלעם", לתערובת אוורירית.• להוסיף תוך כדי הקצפה:2 כפות מים4 חלמונים1 שקית סוכר-וניל "קונדיטור-גלעם"קליפת לימון מגוררת מלימון אחד,• לאחר הקצפה של כ- 2 דקות להוסיף: 1 שקית אבקת אפיה "קונדיטור-גלעם"200 גרם תחליף קמח נטול גלוטן "קונדיטור-גלעם"חצי כפית אבקת סודה לשתיה "קונדיטור-גלעם" 300 גרם קורנפלור "קונדיטור-גלעם" האפייה:לרדד את הבצק לעובי של 1/2 ס"מ, לחתוך לעיגולים עם כוס קטנה, לאפות 10 דקות בחום של º180 ולצנן;המילוי:400 גרם ריבת חלב "קונדיטור-קומידה"למרוח שכבה עבה של ריבת חלב על עוגיה.להצמיד מעל עוגיה נוספת.למרוח שכבה דקה של ריבת חלב בשולי העוגיות מסביב.לגלגל את השוליים בקוקוס טחון.

חומרים והכנת הבצק:
• להקציף 200 גרם חמאה בטמפרטורת החדר עם 150 גרם אבקת סוכר "קונדיטור-גלעם", לתערובת אוורירית.
• להוסיף תוך כדי הקצפה:
2 כפות מים
4 חלמונים
1 שקית סוכר-וניל "קונדיטור-גלעם"
קליפת לימון מגוררת מלימון אחד,
• לאחר הקצפה של כ- 2 דקות להוסיף:
1 שקית אבקת אפיה "קונדיטור-גלעם"
200 גרם תחליף קמח נטול גלוטן "קונדיטור-גלעם"
חצי כפית אבקת סודה לשתיה "קונדיטור-גלעם"
 300 גרם קורנפלור "קונדיטור-גלעם"

האפייה:
לרדד את הבצק לעובי של 1/2 ס"מ,
לחתוך לעיגולים עם כוס קטנה,
לאפות 10 דקות בחום של º180 ולצנן;

המילוי:
400 גרם ריבת חלב "קונדיטור-קומידה"
למרוח שכבה עבה של ריבת חלב על עוגיה.
להצמיד מעל עוגיה נוספת.
למרוח שכבה דקה של ריבת חלב בשולי העוגיות מסביב.
לגלגל את השוליים בקוקוס טחון.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר