אלפחורס

חומרים:60 גר' סוכר80 גר' חמאהחלמונים מ-2 ביצין15 סמ"ק ברנדיכפית תמצית וניל80 גר' קמח120 גר' קורנפלורכפית אבקת אפייה250-300 ג' ריבת חלב100 ג' קוקוס טחוןאופן ההכנה:מעבדים יחד סוכר, חמאה, חלמונים, ברנדי ותמצית וניל.מוסיפים קמח, קורנפלור ואבקת אפייה ומעבדים לבצק.מרדדים הבצק ל-3 מ"מ. קורצים עיגולים ואופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות.מורחים חצי מכמות העיגולים בריבת חלב ומכסים בעיגול נוסף.מגלגלים בקוקוס.לפרטים והרשמה לקורס קונדיטוריה מורחב ב"תדמור" : [email protected]

חומרים:
60 גר' סוכר
80 גר' חמאה
חלמונים מ-2 ביצין
15 סמ"ק ברנדי
כפית תמצית וניל
80 גר' קמח
120 גר' קורנפלור
כפית אבקת אפייה
250-300 ג' ריבת חלב
100 ג' קוקוס טחון

אופן ההכנה:
מעבדים יחד סוכר, חמאה, חלמונים, ברנדי ותמצית וניל.
מוסיפים קמח, קורנפלור ואבקת אפייה ומעבדים לבצק.
מרדדים הבצק ל-3 מ"מ.
קורצים עיגולים ואופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות.
מורחים חצי מכמות העיגולים בריבת חלב ומכסים בעיגול נוסף.
מגלגלים בקוקוס.

לפרטים והרשמה לקורס קונדיטוריה מורחב ב"תדמור" : [email protected]

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר