חומרים:
60 גר' סוכר
80 גר' חמאה
חלמונים מ-2 ביצין
15 סמ"ק ברנדי
כפית תמצית וניל
80 גר' קמח
120 גר' קורנפלור
כפית אבקת אפייה
250-300 ג' ריבת חלב
100 ג' קוקוס טחון
אופן ההכנה:
מעבדים יחד סוכר, חמאה, חלמונים, ברנדי ותמצית וניל.
מוסיפים קמח, קורנפלור ואבקת אפייה ומעבדים לבצק.
מרדדים הבצק ל-3 מ"מ.
קורצים עיגולים ואופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות.
מורחים חצי מכמות העיגולים בריבת חלב ומכסים בעיגול נוסף.
מגלגלים בקוקוס.
לפרטים והרשמה לקורס קונדיטוריה מורחב ב"תדמור" : [email protected]