fbpx

אנטי פסטי

חומרים1 דלורית בינונית 2 זוקיני בינוני1 בטטה מוארכת בינונית2 בצל סגול200 גרם פטריות טריות(אפשר להוסיף מגוון ירקות נוסף – כרובית, גזר, כרוב….)שליש כוס שמן זית3 קוביות ג'ינג'ר כתוש דורות4 קוביות שום כתוש דורות2 כפות דבש2-3 כפות רוטב סויה1-2 כפות חומץ בלסמי1 כפית גרגרי חרדל1 כף סוכרמעט פלפל שחור גרוסקורט מלחמעט טימין ורוזמריןאופן הכנהלקלוף ולחתוך את הירקות לשישיות או לפרוסות בעובי 1 ס"מ, ולהניח בקערה.על הירקות החתוכים לצקת את השמן וכל יתר החומרים, לערבב ולהשאיר להשריה כ- 20-30 דקות.לשים בתבנית אפיה ולאפות כ- 20 דקות בחום של 180-200 מעלות עד השחמה קלה .אפשר גם לשפד על שיפודים ולצלות על גריל תוך כדי מריחת המרינאדה על הירקות.
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

חומרים
1 דלורית בינונית
2 זוקיני בינוני
1 בטטה מוארכת בינונית
2 בצל סגול
200 גרם פטריות טריות
(אפשר להוסיף מגוון ירקות נוסף – כרובית, גזר, כרוב….)
שליש כוס שמן זית
3 קוביות ג'ינג'ר כתוש דורות
4 קוביות שום כתוש דורות
2 כפות דבש
2-3 כפות רוטב סויה
1-2 כפות חומץ בלסמי
1 כפית גרגרי חרדל
1 כף סוכר
מעט פלפל שחור גרוס
קורט מלח
מעט טימין ורוזמרין

אופן הכנה
לקלוף ולחתוך את הירקות לשישיות או לפרוסות בעובי 1 ס"מ, ולהניח בקערה.

על הירקות החתוכים לצקת את השמן וכל יתר החומרים, לערבב ולהשאיר להשריה כ- 20-30 דקות.

לשים בתבנית אפיה ולאפות כ- 20 דקות בחום של 180-200 מעלות עד השחמה קלה .

אפשר גם לשפד על שיפודים ולצלות על גריל תוך כדי מריחת המרינאדה על הירקות.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר