fbpx

אנטריקוט גריל

סטייק אמיתי צולים על מחבת. מיציו הטבעיים של הבשר נשמרים בתוכו ופורצים החוצה עם החיתוך הראשון בנתח. הנה לפניכם הסטייק המושלם על המחבת הביתית.   חומרים ל- 2 מנות: 2 נתחי סטייק אנטריקוט איכותי מיושן ומשויש היטב (מומלץ ממרכז הנתח) במשקל כ- 300 גרם כל אחד כף שמן זית כף שומן אווזמלח גס ופלפל שחור גרוס דק2 ענפי טימין 4 שיני שום קונפי בקליפהחצי כוס יין אדום משובח   אופן ההכנה:מחממים מחבת עם שמן זית ושומן אווז.מטגנים מעט את השום והטימין ומזיזים הצידה. מלטפים את נתחי האנטרקוט בשמן זית, מתבלים במלח גס ופלפל גרוס. מניחים על מחבת לוהטת וצולים כדקה וחצי עד שהבשר מזיע בחלקו העליון.הופכים וצולים מהצד השני 20 שניות. לפני ההורדה מהאש יוצקים את היין על מנת להוציא את הטעמים ואת המשקעים מקרקעית המחבת.יוצקים את הנוזלים מעל הסטייק ומגישים. מתחם האירועים "פברז'ה", רח' הספורט 4 נס ציונה, 08-5186412   צילום דניאל לילה
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

סטייק אמיתי צולים על מחבת. מיציו הטבעיים של הבשר נשמרים בתוכו ופורצים החוצה עם החיתוך הראשון בנתח. הנה לפניכם הסטייק המושלם על המחבת הביתית.

 

חומרים ל- 2 מנות:
2 נתחי סטייק אנטריקוט איכותי מיושן ומשויש היטב (מומלץ ממרכז הנתח)
במשקל כ- 300 גרם כל אחד
כף שמן זית
כף שומן אווז
מלח גס ופלפל שחור גרוס דק
2 ענפי טימין
4 שיני שום קונפי בקליפה
חצי כוס יין אדום משובח

 

אופן ההכנה:
מחממים מחבת עם שמן זית ושומן אווז.
מטגנים מעט את השום והטימין ומזיזים הצידה.
מלטפים את נתחי האנטרקוט בשמן זית, מתבלים במלח גס ופלפל גרוס.
מניחים על מחבת לוהטת וצולים כדקה וחצי עד שהבשר מזיע בחלקו העליון.
הופכים וצולים מהצד השני 20 שניות.
לפני ההורדה מהאש יוצקים את היין על מנת להוציא את הטעמים ואת המשקעים מקרקעית המחבת.
יוצקים את הנוזלים מעל הסטייק ומגישים.

 
מתחם האירועים "פברז'ה", רח' הספורט 4 נס ציונה, 08-5186412

 

צילום דניאל לילה

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר