fbpx

אנטריקוט על האש במרינדה בטעם רימונים עדין

מרכיבים:4 נתחי סטייק אנטריקוט במשקל 300 גרם כל אחדלמרינדת רימונים:1/4 כוס תרכיז רימונים סמיך ואיכותי1/2 כוז יין לבן יבש3 כפות שמן זית1 כף חרדל דיז'ון1 כף סוכרמלח גספלפל שחור גרוסאופן ההכנה:מערבבים את כל חומרי המשרה.משרים את נתחי האנטריקוט במשך שעתיים לפחות. מדי פעם הופכים את הנתחים מצד לצד. מחממים את הגריל היטב (20 דקות לפחות).צולים על הגריל לדרגת העסיסיות הרצוייה.
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

מרכיבים:
4 נתחי סטייק אנטריקוט במשקל 300 גרם כל אחד

למרינדת רימונים:
1/4 כוס תרכיז רימונים סמיך ואיכותי
1/2 כוז יין לבן יבש
3 כפות שמן זית
1 כף חרדל דיז'ון
1 כף סוכר
מלח גס
פלפל שחור גרוס

אופן ההכנה:
מערבבים את כל חומרי המשרה.
משרים את נתחי האנטריקוט במשך שעתיים לפחות.
מדי פעם הופכים את הנתחים מצד לצד.
מחממים את הגריל היטב (20 דקות לפחות).
צולים על הגריל לדרגת העסיסיות הרצוייה.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר