fbpx

אסאדו בקר על הגריל ברוטב ברביקיו

חומרים1 ק"ג אסדו בקר (ספריבס) 4 גרגרי פלפל אנגלי2 עלי דפנה100 מ"ל רוטב וורצ'סטרמיץ מלימון אחדכפית מלח גס1 בצל בינוני קצוץ גסלרוטב ברביקיו1 בקבוק רוטב ברביקיו רבע כוס יין אדום4 כפות קטשופ3 כפות דבשרבע כוס סויהכוס קולה1 פלפל אדום חריף וקצוץאופן הכנהלשים את האסדו בסיר ולכסות במים.להביא לרתיחה ולהוסיף את הפלפל האנגלי, עלי דפנה, רוטב וורצ'סטר, מיץ לימון, מלח והבצל.לבשל על אש נמוכה למשך כ-4 שעות או עד אשר האסדו רך.להוציא את האסדו מהסיר ולקרר היטב למשך כמה שעות.לשים בסיר את כל מרכיבי הרוטב ולבשל למרקם חלק ואחיד.למרוח את האסדו ברוטב החם ולצלות על הגריל מצד אחד.להפוך לצד שני ולמרוח שוב ברוטב.לחזור על תהליך זה מספר פעמים עד אשר האסדו צלוי היטב ומבריק מהרוטב.להגיש מיד.
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

חומרים
1 ק"ג אסדו בקר (ספריבס)
4 גרגרי פלפל אנגלי
2 עלי דפנה
100 מ"ל רוטב וורצ'סטר
מיץ מלימון אחד
כפית מלח גס
1 בצל בינוני קצוץ גס

לרוטב ברביקיו
1 בקבוק רוטב ברביקיו
רבע כוס יין אדום
4 כפות קטשופ
3 כפות דבש
רבע כוס סויה
כוס קולה
1 פלפל אדום חריף וקצוץ

אופן הכנה
לשים את האסדו בסיר ולכסות במים.

להביא לרתיחה ולהוסיף את הפלפל האנגלי, עלי דפנה, רוטב וורצ'סטר, מיץ לימון, מלח והבצל.

לבשל על אש נמוכה למשך כ-4 שעות או עד אשר האסדו רך.

להוציא את האסדו מהסיר ולקרר היטב למשך כמה שעות.

לשים בסיר את כל מרכיבי הרוטב ולבשל למרקם חלק ואחיד.

למרוח את האסדו ברוטב החם ולצלות על הגריל מצד אחד.

להפוך לצד שני ולמרוח שוב ברוטב.

לחזור על תהליך זה מספר פעמים עד אשר האסדו צלוי היטב ומבריק מהרוטב.

להגיש מיד.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר