אספרגוס טרי בגריל מוגש בתוך דף פסטה טרייה עם מסקרפונה ושמן כמהין לבנות

מצרכים ל- 2 מנות8 יח' אספרגוס טרי קלוף בשליש התחתון שלו (את החלק הקשה והסיבי יש לחתוך)סיר עם מים רותחים קערה עם מים וקרח דפי פסטה ארוכים טריים (או 2 דפי לזניה מבושלים 100 גרם מסקרפונה מלח ים 1 כפית שמן כמהין לבנות 2 כפות פרמז'ן הכנהלחלוט את האספרגוס במים רותחים ל 1 דקה ומיד לקרר בקערת הקרח לצרוב את האספרגוס בגריל חם עם מעט חמאה ומלח או לצרוב המחבת עם חמאה ומלח לבשל את הפסטה בו בזמן במחבת אחרת לחמם את המסקרפונה לתבל במלח ובשמן כמהין להוסיף את הדך פסטה . הגשה לקחת את האספרגוס ולעטוף אותו עם הדף פסטה והרוטב לקשט עם פרמז'ן ועלי מרווה מטוגנים .

מצרכים ל- 2 מנות
8 יח' אספרגוס טרי קלוף בשליש התחתון שלו (את החלק הקשה והסיבי יש לחתוך)
סיר עם מים רותחים
קערה עם מים וקרח
דפי פסטה ארוכים טריים (או 2 דפי לזניה מבושלים
100 גרם מסקרפונה
מלח ים
1 כפית שמן כמהין לבנות
2 כפות פרמז'ן

הכנה
לחלוט את האספרגוס במים רותחים ל 1 דקה ומיד לקרר בקערת הקרח
לצרוב את האספרגוס בגריל חם עם מעט חמאה ומלח או לצרוב המחבת עם חמאה ומלח

לבשל את הפסטה בו בזמן במחבת אחרת לחמם את המסקרפונה לתבל במלח ובשמן כמהין להוסיף את הדך פסטה .

הגשה לקחת את האספרגוס ולעטוף אותו עם הדף פסטה והרוטב לקשט עם פרמז'ן ועלי מרווה מטוגנים .

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר