fbpx

אספרגוס טרי בגריל מוגש בתוך דף פסטה טרייה עם מסקרפונה ושמן כמהין לבנות

מצרכים ל- 2 מנות8 יח' אספרגוס טרי קלוף בשליש התחתון שלו (את החלק הקשה והסיבי יש לחתוך)סיר עם מים רותחים קערה עם מים וקרח דפי פסטה ארוכים טריים (או 2 דפי לזניה מבושלים 100 גרם מסקרפונה מלח ים 1 כפית שמן כמהין לבנות 2 כפות פרמז'ן הכנהלחלוט את האספרגוס במים רותחים ל 1 דקה ומיד לקרר בקערת הקרח לצרוב את האספרגוס בגריל חם עם מעט חמאה ומלח או לצרוב המחבת עם חמאה ומלח לבשל את הפסטה בו בזמן במחבת אחרת לחמם את המסקרפונה לתבל במלח ובשמן כמהין להוסיף את הדך פסטה . הגשה לקחת את האספרגוס ולעטוף אותו עם הדף פסטה והרוטב לקשט עם פרמז'ן ועלי מרווה מטוגנים .
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

מצרכים ל- 2 מנות
8 יח' אספרגוס טרי קלוף בשליש התחתון שלו (את החלק הקשה והסיבי יש לחתוך)
סיר עם מים רותחים
קערה עם מים וקרח
דפי פסטה ארוכים טריים (או 2 דפי לזניה מבושלים
100 גרם מסקרפונה
מלח ים
1 כפית שמן כמהין לבנות
2 כפות פרמז'ן

הכנה
לחלוט את האספרגוס במים רותחים ל 1 דקה ומיד לקרר בקערת הקרח
לצרוב את האספרגוס בגריל חם עם מעט חמאה ומלח או לצרוב המחבת עם חמאה ומלח

לבשל את הפסטה בו בזמן במחבת אחרת לחמם את המסקרפונה לתבל במלח ובשמן כמהין להוסיף את הדך פסטה .

הגשה לקחת את האספרגוס ולעטוף אותו עם הדף פסטה והרוטב לקשט עם פרמז'ן ועלי מרווה מטוגנים .

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר