fbpx

אספרגוס עם קרם פרש מתובל בוודקה ופלפלונים פיקנטיים

מצרכים: 8 נצרי אספרגוס ירוקים וקשיחים80 מ"ל קרם פרש10 מ"ל וודקה פרפקט מאיכות מעולה4 פלפלונים מסוג פפדיותפוזכפית תמצית סוכראופן ההכנה: בעזרת קולפן ירקות, קולפים את קליפת האספרגוס משני סנטימטר מתחת לראש. חותכים ארבעה מהגבעולים באותו המקום. את הגבעולים חותכים בצורה אלכסונית לפרוסות דקות ככל האפשר. חותכים את הפלפלונים לרצועות דקות.בקערה מערבבים את פרוסות האספרגוס עם רצועות הפלפלונים.בעזרת פומפיה מגררים על הצד הדק 1/2 כפית גרדת תפוז ומוסיפים לקערה.מערבבים את הקרם פרש עם וודקה פרפקט ותמצית הסוכר.מאדים את ארבעת האספרגוסים השלמים עם ראשי האספרגוס למספר שניות.הגשה: מסדרים בכל צלחת 2 גבעולי אספרגוס.מערבבים את תכולת הקערה עם הקרם פרש, ויוצקים כ-5 כפות בכל צלחת.מסדרים את ראשי האספרגוס החמים על הצלחת ואוכלים מייד.
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

מצרכים:
8 נצרי אספרגוס ירוקים וקשיחים
80 מ"ל קרם פרש
10 מ"ל וודקה פרפקט מאיכות מעולה
4 פלפלונים מסוג פפדיו
תפוז
כפית תמצית סוכר

אופן ההכנה:
בעזרת קולפן ירקות, קולפים את קליפת האספרגוס משני סנטימטר מתחת לראש.
חותכים ארבעה מהגבעולים באותו המקום. את הגבעולים חותכים בצורה אלכסונית לפרוסות דקות ככל האפשר.
חותכים את הפלפלונים לרצועות דקות.
בקערה מערבבים את פרוסות האספרגוס עם רצועות הפלפלונים.
בעזרת פומפיה מגררים על הצד הדק 1/2 כפית גרדת תפוז ומוסיפים לקערה.
מערבבים את הקרם פרש עם וודקה פרפקט ותמצית הסוכר.
מאדים את ארבעת האספרגוסים השלמים עם ראשי האספרגוס למספר שניות.

הגשה:
מסדרים בכל צלחת 2 גבעולי אספרגוס.
מערבבים את תכולת הקערה עם הקרם פרש, ויוצקים כ-5 כפות בכל צלחת.
מסדרים את ראשי האספרגוס החמים על הצלחת ואוכלים מייד.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר