מצרכים ל- 4 מנות:
1 שקית (400 גרם) אפונת סינית מוקפאת
200 גרם טופו משובח
4 כפות רוטב סויה
2 כפות שמן שומשום
1/2 כפית זנגביל טחון
מלח ופלפל לפי הטעם
4 כפות שמן תירס
2 כפות שומשום קלוי
1/2 כוס שקדים קצוצים קלויים
אופן ההכנה:
חותכים את הטופו לקוביות בגודל סנטימטר וחצי, ומשרים אותו ברוטב הסויה והשומשום.
מחממים 3 כפות שמן תירס בווק ומטגנים בו את קוביות הטופו מכל הצדדים כ-5 דקות.
מוציאים אותן בכף מחוררת ומניחים בצד.
שמים בווק כף נוספת של שמן תירס, את האפונה הסינית, הזנגביל, הפלפל, המלח, ורוטב ההשרייה שנותר מהשריית קוביות הטופו.
מקפיצים 5 דקות על להבה גבוהה.
שמים את האפונה המוקפצת בקערה, עליה את קוביות הטופו ,ועליהן את השקדים ואת השומשום.
זולפים מעט שמן שומשום.
לגיוון ניתן להוסיף חביתה, חתוכה לרצועות.