אפונה סינית עם טופו שקדים ושומשום

מצרכים  ל- 4 מנות:1 שקית (400 גרם) אפונת סינית מוקפאת200 גרם טופו משובח4 כפות רוטב סויה2 כפות שמן שומשום1/2 כפית זנגביל טחוןמלח ופלפל לפי הטעם4 כפות שמן תירס2 כפות שומשום קלוי1/2 כוס שקדים קצוצים קלוייםאופן ההכנה:חותכים את הטופו לקוביות בגודל סנטימטר וחצי, ומשרים אותו ברוטב הסויה והשומשום.מחממים 3 כפות שמן תירס בווק ומטגנים בו את קוביות הטופו מכל הצדדים כ-5 דקות. מוציאים אותן בכף מחוררת ומניחים בצד.שמים בווק כף נוספת של שמן תירס, את האפונה הסינית, הזנגביל, הפלפל, המלח, ורוטב ההשרייה שנותר מהשריית קוביות הטופו. מקפיצים 5 דקות על להבה גבוהה.שמים את האפונה המוקפצת בקערה, עליה את קוביות הטופו ,ועליהן את השקדים ואת השומשום. זולפים מעט שמן שומשום.לגיוון ניתן להוסיף חביתה, חתוכה לרצועות.

מצרכים  ל- 4 מנות:
1 שקית (400 גרם) אפונת סינית מוקפאת
200 גרם טופו משובח
4 כפות רוטב סויה
2 כפות שמן שומשום
1/2 כפית זנגביל טחון
מלח ופלפל לפי הטעם
4 כפות שמן תירס
2 כפות שומשום קלוי
1/2 כוס שקדים קצוצים קלויים

אופן ההכנה:
חותכים את הטופו לקוביות בגודל סנטימטר וחצי, ומשרים אותו ברוטב הסויה והשומשום.
מחממים 3 כפות שמן תירס בווק ומטגנים בו את קוביות הטופו מכל הצדדים כ-5 דקות.
מוציאים אותן בכף מחוררת ומניחים בצד.
שמים בווק כף נוספת של שמן תירס, את האפונה הסינית, הזנגביל, הפלפל, המלח, ורוטב ההשרייה שנותר מהשריית קוביות הטופו.
מקפיצים 5 דקות על להבה גבוהה.
שמים את האפונה המוקפצת בקערה, עליה את קוביות הטופו ,ועליהן את השקדים ואת השומשום.
זולפים מעט שמן שומשום.
לגיוון ניתן להוסיף חביתה, חתוכה לרצועות.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר