אפרסמון צלוי במילוי קוסקוס ורוטב רימונים

4 מנותערכים תזונתיים למנה:קלוריות: כ- 255, חלבונים: כ 4 גר' שומן: כ- 30 גר' פחמימות: כ- 50 גר' מרכיבים ל- 4 מנות:4 אפרסמונים¼ שקית קוסקוס רגיל/ קוסקוס מלאאפרסקשזיף25 גרם שבבי שקדים קלוייםכף דבש½ כפית קינמון20 גר' ג'ינג'ר מגורר30 גרם סוכר דמררהתרסיס שמןאופן ההכנה:1. שוטפים את האפרסמונים ומוציאים את התוכן שלהם בעזרת כפית פריזיין.2. קוצצים את תוכן האפרסמונים לקוביות.3. מורחים את האפרסמונים בשמן זית או מרססים בתרסיס שמן ומפזרים מעט סוכר חום.4. צולים את האפרסמונים בתנור למשך 5 דקות בטמפרטורה של 80 מעלות ומצננים.5. מבשלים את הקוסקוס לפי הוראות היצרן .6. חותכים את השזיף והאפרסק לקוביות קטנות ומערבבים עם הקוסקוס המבושל.7. מוסיפים דבש, ג'ינג'ר, קינמון ושקדים ומערבבים היטב.8. ממלאים את האפרסמונים בתערובת הקוסקוס ואופים בתנור ב 160 מעלות כ 20 דקת.לרוטב רימונים:כוס מיץ רימונים1 כף דבשקמצוץ ג'ינג'רמבשלים את כל החומרים יחדיו בסיר על אש נמוכה עד לקבלת רוטב סמיך. יוצקים על האפרסמונים.

4 מנות
ערכים תזונתיים למנה:
קלוריות: כ- 255,
חלבונים: כ 4 גר'
שומן: כ- 30 גר'
פחמימות: כ- 50 גר'

מרכיבים ל- 4 מנות:
4 אפרסמונים
¼ שקית קוסקוס רגיל/ קוסקוס מלא
אפרסק
שזיף
25 גרם שבבי שקדים קלויים
כף דבש
½ כפית קינמון
20 גר' ג'ינג'ר מגורר
30 גרם סוכר דמררה
תרסיס שמן

אופן ההכנה:
1. שוטפים את האפרסמונים ומוציאים את התוכן שלהם בעזרת כפית פריזיין.
2. קוצצים את תוכן האפרסמונים לקוביות.
3. מורחים את האפרסמונים בשמן זית או מרססים בתרסיס שמן ומפזרים מעט סוכר חום.
4. צולים את האפרסמונים בתנור למשך 5 דקות בטמפרטורה של 80 מעלות ומצננים.
5. מבשלים את הקוסקוס לפי הוראות היצרן .
6. חותכים את השזיף והאפרסק לקוביות קטנות ומערבבים עם הקוסקוס המבושל.
7. מוסיפים דבש, ג'ינג'ר, קינמון ושקדים ומערבבים היטב.
8. ממלאים את האפרסמונים בתערובת הקוסקוס ואופים בתנור ב 160 מעלות כ 20 דקת.

לרוטב רימונים:
כוס מיץ רימונים
1 כף דבש
קמצוץ ג'ינג'ר

מבשלים את כל החומרים יחדיו בסיר על אש נמוכה עד לקבלת רוטב סמיך. יוצקים על האפרסמונים.



כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר