אפרסמור עם לבנה, זעתר ושומשום קלוי

החומרים הדרושים ל-6 סועדים6 אפרסמור (אפרסמון)1 כף מיץ לימון6 כפות לבנה עזים משובחתעלי זעתר טריים1 כף תערובת זעתר עם שומשום2 כפות שמן זיתמלח גס3 כפות שומשום ההכנהבעזרת סכין חדה מסירים את חלקו העליון של האפרסמור, עם העלים. חוצים את הפירות, כל חצי חותכים לרבע ופורסים דק. מזליפים על הפרוסות מיץ לימון.מורחים 6 צלחות קטנות בלבנה, כמו חומוס, במרכז משאירים מקום לפירות. בקערה קטנה מערבבים יחד את עלי הזעתר, תערובת הזעתר, שמן הזית ומלח גס.עורמים את פרוסות האפרסמור במרכז הצלחות ויוצקים מעל רוטב, גם על הלבנה. במחבת יבשה קולים את השומשום על אש נמוכה עד שהוא מזהיב, מבלי לחרוך. מפזרים על המנות ומגישים.

החומרים הדרושים ל-6 סועדים
6 אפרסמור (אפרסמון)
1 כף מיץ לימון
6 כפות לבנה עזים משובחת
עלי זעתר טריים
1 כף תערובת זעתר עם שומשום
2 כפות שמן זית
מלח גס
3 כפות שומשום

ההכנה
בעזרת סכין חדה מסירים את חלקו העליון של האפרסמור, עם העלים. חוצים את הפירות, כל חצי חותכים לרבע ופורסים דק. מזליפים על הפרוסות מיץ לימון.

מורחים 6 צלחות קטנות בלבנה, כמו חומוס, במרכז משאירים מקום לפירות.

בקערה קטנה מערבבים יחד את עלי הזעתר, תערובת הזעתר, שמן הזית ומלח גס.

עורמים את פרוסות האפרסמור במרכז הצלחות ויוצקים מעל רוטב, גם על הלבנה.

במחבת יבשה קולים את השומשום על אש נמוכה עד שהוא מזהיב, מבלי לחרוך. מפזרים על המנות ומגישים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר