fbpx

אפרסקים צלויים בסורבה פסיפלורה ואפרסק

החומרים10 אפרסקים 1 כוס סוכר חוםרבע כוס ברנדי1 גבעול טימין טרי5 כדורי לה קרמריה סורבה פסיפלורה אפרסקכפית חמאהאופן ההכנה1. חולטים את האפרסקים במים רותחים, מצננים במי קרח וקולפים מקליפתם2. חוצים את האפרסקים 3. מורחים תבנית אפיה בחמאה ומסדרים בה את חצאי האפרסקים4. בוזקים את הסוכר החום , גבעול התימין הקצוץ והברנדי מעל לאגסים5. אופים בתנור עד להזהבתם של האפרסקים ,כ-15 דק' על 150 מעלות 6. סוגרים כל כדור סורבה לה קרמריה פסיפלורה ואפרסק בחצאי האפרסק החמים ומגישים .
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

החומרים
10 אפרסקים
1 כוס סוכר חום
רבע כוס ברנדי
1 גבעול טימין טרי
5 כדורי לה קרמריה סורבה פסיפלורה אפרסק
כפית חמאה

אופן ההכנה
1. חולטים את האפרסקים במים רותחים, מצננים במי קרח וקולפים מקליפתם
2. חוצים את האפרסקים
3. מורחים תבנית אפיה בחמאה ומסדרים בה את חצאי האפרסקים
4. בוזקים את הסוכר החום , גבעול התימין הקצוץ והברנדי מעל לאגסים
5. אופים בתנור עד להזהבתם של האפרסקים ,כ-15 דק' על 150 מעלות
6. סוגרים כל כדור סורבה לה קרמריה פסיפלורה ואפרסק בחצאי האפרסק החמים ומגישים .


Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר