אפרסקים צלויים בסורבה פסיפלורה ואפרסק

 

החומרים
10 אפרסקים
1 כוס סוכר חום
רבע כוס ברנדי
1 גבעול טימין טרי
5 כדורי לה קרמריה סורבה פסיפלורה אפרסק
כפית חמאה

אופן ההכנה
1. חולטים את האפרסקים במים רותחים, מצננים במי קרח וקולפים מקליפתם
2. חוצים את האפרסקים
3. מורחים תבנית אפיה בחמאה ומסדרים בה את חצאי האפרסקים
4. בוזקים את הסוכר החום , גבעול התימין הקצוץ והברנדי מעל לאגסים
5. אופים בתנור עד להזהבתם של האפרסקים ,כ-15 דק' על 150 מעלות
6. סוגרים כל כדור סורבה לה קרמריה פסיפלורה ואפרסק בחצאי האפרסק החמים ומגישים .







היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה