אצבעות אסאדו ברוטב ברביקיו

מתכון של רן ויזל ל"דרום אמריקה בשרים לגריל ואסאדו", ספקי מוצרי בשר מיובא ומארגני סדנאות בשר שהן חגיגת נתחים לקרניבורים אמתיים

לכבוד יום העצמאות - הוא חג המנגל הלאומי, מתכון מנצח ופשוט
לכבוד יום העצמאות - הוא חג המנגל הלאומי, מתכון מנצח ופשוט. צילום עופר ויזל

חומרים

2 ק”ג אצבעות אסאדו

2 בקבוקי בירה לבנה

6 גרגירי פלפל אנגלי

1 גרגיר ציפורן (אופציונלי)

עלי דפנה

רוטב ברביקיו או ברביקיו צ’יפוטלה

אופן ההכנה

מניחים את אצבעות האסאדו בסיר יחד עם הבירה, פלפל שחור, מספר גרגירי פלפל אנגלי, מעט מלח ועלי דפנה.

מבשלים את האצבעות במשך כ- 90 דקות בבירה ותוספת מים רתוחים עד לכיסוי האצבעות.

מרתיחים ומבשלים כשעתיים, עד שהבשר רך מאוד ונימוח.

מסננים את הנוזלים מהבשר ומניחים את אצבעות האסאדו על גריל חם.

מורחים רוטב ברביקיו בנדיבות וצולים עוד כ- 10 דקות, עד שהבשר משחים יפה.

מורחים שוב ברוטב ברביקיו ומגישים.

 

דרום אמריקה בשרים לגריל ואסאדו” – כשר. א.ת טרוגוזין בין כפר חב”ד לבית דגן

 

 






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה