אצבעות אסאדו ברוטב ברביקיו

לכבוד יום העצמאות - הוא חג המנגל הלאומי, מתכון מנצח ופשוט
מתכון של רן ויזל ל"דרום אמריקה בשרים לגריל ואסאדו", ספקי מוצרי בשר מיובא ומארגני סדנאות בשר שהן חגיגת נתחים לקרניבורים אמתיים

חומרים

2 ק"ג אצבעות אסאדו

2 בקבוקי בירה לבנה

6 גרגירי פלפל אנגלי

1 גרגיר ציפורן (אופציונלי)

עלי דפנה

רוטב ברביקיו או ברביקיו צ'יפוטלה

אופן ההכנה

מניחים את אצבעות האסאדו בסיר יחד עם הבירה, פלפל שחור, מספר גרגירי פלפל אנגלי, מעט מלח ועלי דפנה.

מבשלים את האצבעות במשך כ- 90 דקות בבירה ותוספת מים רתוחים עד לכיסוי האצבעות.

מרתיחים ומבשלים כשעתיים, עד שהבשר רך מאוד ונימוח.

מסננים את הנוזלים מהבשר ומניחים את אצבעות האסאדו על גריל חם.

מורחים רוטב ברביקיו בנדיבות וצולים עוד כ- 10 דקות, עד שהבשר משחים יפה.

מורחים שוב ברוטב ברביקיו ומגישים.

 

"דרום אמריקה בשרים לגריל ואסאדו" – כשר. א.ת טרוגוזין בין כפר חב"ד לבית דגן

 

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר