ארוחת בוקר רומנטית

מצרכים:• 1 בצק עלים • בקבוק קטשופ היינץ• גבינת שמנת או גבינת עיזים (ניתן להשתמש באיזה סוג שרוצים)• מלח, פלפל• טימין קצוץאופן ההכנה:בצק עלים: (מומלץ להשתמש בבצק עלים בטעם חמאה). חשוב לשים את הבצק במקרר כמה שיותר זמן לפני העבודה על מנת שיהיה קר, אבל לא קפוא (יותר טוב לעבודה בתנור אחר כך).חותכים מנייר צורה של לב – ניתן להשתמש בקרטון, בנייר אפיה או בנייר רגיל.שמים את הלב שגזרנו מעל לבצק עלים פרוס ופתוח.חותכים בזהירות עם סכין חדה את הבצק בצורת הלב על פי השבלונה שהכנו.ם סכין דקה במיוחד (אפשרי עם סכין יפנית), יש "לצייר" לב פנימי בקו דקיק, כך שתיווצר מעיין מסגרת בצורת לב. מכניסים למקרר.מערבבים בקערה נפרדת – גבינת שמנת, קצת מלח, פלפל גרוס על פי הטעם וטימין קצוץ. ניתן להשתמש בכל גבינת שמנת.מוציאים את הבצק מהמקרר.מורחים את גבינת השמנת המתובלת על הלב, עד הקו הפנימי שעשינו. מעל הגבינה מורחים קטשופ היינץ – בזהירות שלא יתערבב עם הגבינה, ושיצא אדום אדום. מעליו מפזרים קצת אורגנו או טימין קצוץ ופלפל שחור (אין צורך במלח).טורפים ביצה, ועם מברשת או מכחול מברישים את השולים שהשארנו ללב.מכניסים לתנור שחומם מראש לחום של 220 מעלות למשך 12 דקות בלבד.מוציאים, שמים על צלחת, ומגישים לבן/בת הזוג עם הרבה אהבה.למי שלא רוצה להשקיע, לפניכם טיפ "לעצלנים":במקום בצק עלים ניתן להשתמש בפיתה פתוחה, מלאווח או בצק פיצה מוכן.

מצרכים:
• 1 בצק עלים
• בקבוק קטשופ היינץ
• גבינת שמנת או גבינת עיזים (ניתן להשתמש באיזה סוג שרוצים)
• מלח, פלפל
• טימין קצוץ

אופן ההכנה:
בצק עלים: (מומלץ להשתמש בבצק עלים בטעם חמאה). חשוב לשים את הבצק במקרר כמה שיותר זמן לפני העבודה על מנת שיהיה קר, אבל לא קפוא (יותר טוב לעבודה בתנור אחר כך).
חותכים מנייר צורה של לב – ניתן להשתמש בקרטון, בנייר אפיה או בנייר רגיל.
שמים את הלב שגזרנו מעל לבצק עלים פרוס ופתוח.
חותכים בזהירות עם סכין חדה את הבצק בצורת הלב על פי השבלונה שהכנו.
ם סכין דקה במיוחד (אפשרי עם סכין יפנית), יש "לצייר" לב פנימי בקו דקיק, כך שתיווצר מעיין מסגרת בצורת לב.
מכניסים למקרר.
מערבבים בקערה נפרדת – גבינת שמנת, קצת מלח, פלפל גרוס על פי הטעם וטימין קצוץ. ניתן להשתמש בכל גבינת שמנת.
מוציאים את הבצק מהמקרר.
מורחים את גבינת השמנת המתובלת על הלב, עד הקו הפנימי שעשינו.
מעל הגבינה מורחים קטשופ היינץ – בזהירות שלא יתערבב עם הגבינה, ושיצא אדום אדום.
מעליו מפזרים קצת אורגנו או טימין קצוץ ופלפל שחור (אין צורך במלח).
טורפים ביצה, ועם מברשת או מכחול מברישים את השולים שהשארנו ללב.
מכניסים לתנור שחומם מראש לחום של 220 מעלות למשך 12 דקות בלבד.
מוציאים, שמים על צלחת, ומגישים לבן/בת הזוג עם הרבה אהבה.

למי שלא רוצה להשקיע, לפניכם טיפ "לעצלנים":
במקום בצק עלים ניתן להשתמש בפיתה פתוחה, מלאווח או בצק פיצה מוכן.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר