ארוחת טעימות אזורית של מסעדת נחלים: הצדעה לחומרי הגלם של הגליל העליון

חדש במסעדת נחלים בגן הצפון בגליל העליון: ארוחת טעימות שכולה הצדעה לחומרי הגלם של הגליל העליון ורמת הגולן, כמו גבינות ממחלבת "גדות"; בשר איכותי, הדרים, שמני זית משלל סוגים, וזיתים מובחרים ממשק "קולנדר" המתמחה בפיטום בקר, גידול פירות הדר וייצור שמן אורגני מיוחד.

משק קולנדר מספק לנחלים את פירות ההדר ביום בו נקטפו ללא בית אריזה או קירור. שמן הזית הינו שמן מובחר אורגני בכבישה קרה. למסעדה מגיע כל זן בנפרד כאשר תהליך ערבוב הזנים מתבצע במסעדה עצמה. הדגים הם מקיבוץ דן – חוות הדגים הגדולה בארץ שמגדלת 500 טון פורלים בשנה. היינות שילוו את הארוחה מגיעים מיקב "רמות נפתלי" הממוקם סמוך לעמק קדש, בעל אדמה משובחת במיוחד לגידול ענבים אדומים.

שף ענת בונן בנתה תפריט של שש מנות, ובכל מנה מרכיב עיקרי שגדל ומוכן באזור. לדבריה, השימוש במיטב בתוצרת המקומית והעונתית, מאפשר לסועד לחוות את האדמה והארץ שבו הוא נמצא, וליהנות ממוצרים המגיעים מהשדה ממש לתוך הצלחת.

מסעדת נחלים ממוקמת במקום בו נפגשים החצבאני, הבניאס והדן ומספקת חוויה רומנטית וטעימה. התפריט בניחוח צרפתי-איטלקי מציע מנות קלאסיות של בשר, דגים ופירות ים, ותפריט יינות עשיר ומגוון, משלל יקבי הבוטיק באזור.

נחלים
גן הצפון צומת מעיין ברוך, גליל עליון
טל. 9444170–057
א – ש 23:00 – 12:00






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה