ארוחת טעימות במסעדת דברי הימים

מסעדת "דברי הימים" של השפית טלי ענבל מציעה ארוחת טעימות מיוחדת. השפית טלי ענבל מציעה במסעדת "דברי הימים" ארוחת טעימות מיוחדת. הארוחה מורכבת מ-10 מנות קטנות ועונתיות, המציגות את מיטב מנות המסעדה

מסעדת "דברי הימים" של השפית טלי ענבל מציעה ארוחת טעימות מיוחדת. השפית טלי ענבל מציעה במסעדת "דברי הימים" ארוחת טעימות מיוחדת. הארוחה מורכבת מ-10 מנות קטנות ועונתיות, המציגות את מיטב מנות המסעדה.

כל המזמין ארוחת טעימות יקבל לפתיחה לחם ומנות פתיחים קטנות, ביניהן סלט סלק בר וארוגולה, עדשים מוחמצות ועוד. לאחר מכן תוגש צלחת ובה ארבע מנות – סלט ים ואדמה (חיטה תפוחה, אגוזים, ירק, וקוביות דג ים נא בלימון), סלט זרועות תמנונים (על ברוסקטה עם לימונים כבושים, גרגרי חומוס, ארוגולה, ועגבניה אפויה), פילה אנשובי וסלט זרועות תמנונים.

כמנות ביניים יוגשו מרק פרות ים ודגים וטפאס מולים.

למנות עיקריות יוגש לסועד קלאמרי ממולא, קוקי סאן ז'אק ושרימפס החותנת.

לקינוח ניתן יהיה לבחור בין שלושה קינוחים מוצעים: מלבי פירות יבשים, סורבה או קרם ברולה.

ארוחת הטעימות מיועדת לסועד אחד ומחירה הוא 180 שקל. הרכב ארוחת הטעימות עשוי להשתנות בהתאם למצוי בשווקים.

טלי ענבל מציגה במסעדת "דברי הימים", הנמצאת בלב אזור המסעדות הטרנדיות התל אביביות, ביד חרוצים 13 בת"א, בישול הדוגל בשימוש בחומרי גלם זמינים לפי התנהגות הטבע ועונות השנה. זהו הקונספט של המסעדה, ועל פיו מבשלת טלי.

טלי מצדדת בשימוש בחומרים מהטבע, תוך השתלבות בנוף הטבעי והתחשבות בסביבת המחייה ועונות השנה. כך למשל, אומרת טלי כי "הטבע יודע מה הוא עושה כאשר הוא מעניק לנו בחורף את האפשרות להשתמש בחומרים ארומטיים ומחממים כארטישוק ירושלמי, פרות הדר וכו'. זה מה שגופנו זקוק לו בעונה זו של השנה. לעומת אבטיח, מלון, ענבים ופרות וירקות רבים אחרים אשר נחשבים מרווים מאוד ואינם זקוקים לבישול בכדי שניתן יהיה לאכול אותם ועונתם היא בקיץ".
סגנון הבישול של טלי ענבל מאוד מושפע מדרך חייה: השנים בהן התגוררה במושב עין איילה כחקלאית ואף גידלה את הירקות בהם השתמשה בגינה ליד המסעדה, יחד עם טכניקות הבישול אותן למדה ואספה במשך השנים במהלך טיוליה ברחבי העולם (אירופה, טאויאן, סין, יפן, תאילנד, הודו, נפאל, סרילנקה ועוד…) יוצרים מטבח ייחודי המאופיין בשימוש בחומרים ארצישראלים המחוברים לעונות השנה והתרחשויות הטבע, לצד שיטות בישול מרחבי העולם.

במסעדת "דברי הימים", מציעה טלי תפריט איכותי מחומרים משובחים ומובחרים, תוך מתן דגש חזק למאכלי ים – דגים ופירות ים, לצד גבינות ישראליות איכותיות ותוצרת ישראלית עונתית, הכוללת גם מנות בשר איכותיות ומיוחדות.

המסעדה פועלת בין הימים ב'-שבת בין השעות 12:00 עד אחרון הלקוחות. ביום א' בין 12:00- 17:00. במסעדה כ-100 מקומות ישיבה, בר מרווח וכן פינה אינטימית בה ניתן לקיים ארוחת טעימות בהזמנה מראש לקבוצות של עד 20 איש.

ניתן ליהנות גם מארוחות עסקיות במסעדה המוגשות בין הימים א'-ו', בין השעות 12:00-17:30. מחירן של העסקיות נע בין 51-75 שקל והוא כולל ראשונה, עיקרית ומנת לחמים.

"דברי הימים"
רח' יד חרוצים 13
תל אביב
טל: 6876133-03.


אתר המסעדה: www.divery-hayamim.co.il

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר