ארוחת ילדים

טעמים ראשונים, שהפך לתנ"ך של אמהות צעירות בארץ, נמכר בלמעלה מ-50 אלף עותקים. אחרי ציפייה ממושכת יוצא עכשיו לאור ספר ההמשך המושקע של מיכל וקסמן: ארוחת ילדים

ארוחת ילדים
המדריך המלא לארוחות ביתיות. תפריטים שבועיים ולמעלה מ-100 מתכונים
מדריך חדש מאת מחברת רב המכר טעמים ראשונים: מיכל וקסמן
הוצאת ידיעות ספרים
המחיר 128 ₪

טעמים ראשונים, שהפך לתנ"ך של אמהות צעירות בארץ, נמכר בלמעלה מ-50 אלף עותקים. אחרי ציפייה ממושכת יוצא עכשיו לאור ספר ההמשך המושקע של מיכל וקסמן: ארוחת ילדים.

עניין אחד מעסיק את ההורים כמעט בכל הזדמנות: אוכל.
מה לתת לילדים לאכול? האם הם אוכלים מספיק טוב? למה הם כל כך בררנים? למה כל המלחמות מתנהלות דווקא סביב השולחן? איך מגוונים את התפריט? איך משכנעים אותם לאכול ירקות? איך מפחיתים את צריכת הממתקים והחטיפים? מה עושים כשהם עולים יותר מדי במשקל? או לא עולים מספיק? איך מוצאים זמן להכין כל כך הרבה ארוחות ביום, בשבוע, בחודש? האם בישול ביתי חייב להיות משימה כל כך מורכבת ומתישה?

בין דפי הספר תמצאו תשובות לחלק מהשאלות המטרידות את כולנו, כמו גם הרבה חומר למחשבה במגוון נושאים שמחברים בין הורות והתנהלות משפחתית טובה ונעימה לאוכל ולארוחות. הספר מכיל עשרות המלצות, מידע חיוני, שיטות ייעול, דרכי התארגנות וגם אוסף ענק של מתכונים מנצחים מהמטבח הפרטי של מיכל, ושל עוד בשלניות ביתיות מוצלחות במיוחד.

הספר, שמוכיח שאין סתירה בין טעים לבריא, מלווה מקצועית על ידי:
ד"ר עקיבא פרדקין – מומחה לגסטרואנטרולוגיה ותזונה בילדים, ומנהל מרפאה להפרעות אכילה בילדות בתל השומר.
בריג'יט כוכבי – דיאטנית קלינית ילדים בתל השומר.
ד"ר טוביה זקהם – מומחה בפסיכיאטריה של הילד והמתבגר.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר