ארוחת שבועות גלילית במלון פסטורל כפר בלום

בערב שבועות, יום ראשון 8 ביוני, במסעדת מלון פסטורל בכפר בלום יציע שף אילן שליידר "ערב לבן": סעודת חג עם מוצרי חלב,
וגם- דגים, מרקים, פסטות, סלטים, קינוחים ויין חופשי מיקב הרי גליל.

בין מבחר המנות שיוגשו במהלך הערב בסגנון בופה:
מרק בצל עם קרוטונים ופרמזן, מרק דלעת ובטטה עם גרעיני דלעת, לזנית שלושת הגבינות, פאי תרד וגבינות על מצע בצק עלים, קיש גבינה כרישה ובצל ירוק, פילה פורל בעשבי תיבול, פילה סול מטוגן בציפוי צרפתי, פילה סלמון בציר הדרים.

בר סלטים: חצילים קלויים עם גבינת ריקוטה, פלפל קלוי אנשובי וצלפים, בטטה עם אספרגוס, זוקיני בתחמיץ נענע וצנובר, ביבי מוצרלה רוקט ועגבניות שרי, זיתים שחורים, מוס טונה

הגבינות: רוקפור, עין גדי, גבינות עיזים, לבנה , גבינות צהובות קשות גבינה צפתית, קצ'קבל, גבינות שמנת מתובלות ועוד.

בר קינוחים: עוגת גבינה ואוכמניות, מסקרפונה עם דובדבנים, פנקוטה, עוגת גבינה בציפוי שמנת, בלינצ'ס גבינה וצימוקים, גלידה חלבית.

לכל אורך הסעודה יוגש יין יקב "הרי גליל" חופשי.

הארוחה פתוחה לקהל הרחב במחיר 140 ₪ לאדם, כולל יין.

עוד במהלך החג: יום ראשון 8 ביוני – תיאטרונצ'יק לילדים, שיר עברי עם בועז שרעבי מהמושבה כנרת. יום שני 9 ביוני – מופע קסמים לכל המשפחה,
מחירי לינה ואירוח בשבועות: לילה לזוג על בסיס חצי פנסיון החל מ- 1,440 ₪.


מלון פסטורל כפר בלום
טל. 04-6836611






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה