ארטיק אבוקדו לימון

לרגל יום הגלידה הבינלאומי שמצוין מדי שנה ב-1 ביולי מציעה חברת חקלאי גרנות המשווקת את מותג אבוקדו גרנות מתכון לארטיק מקורי. מוצע להכין יחד עם הילדים וליהנות מארטיק בעל ערכים תזונתיים של פרי האבוקדו

מרוקנים תוכן שני האבוקדו הבשלים לתוך בלנדר. מוסיפים את מכל היוגורט וסוחטים פנימה חצי לימון. צילום הדס ניצן
מרוקנים תוכן שני האבוקדו הבשלים לתוך בלנדר. מוסיפים את מכל היוגורט וסוחטים פנימה חצי לימון. צילום הדס ניצן

רכיבים

2 אבוקדו בשלים כמו של אבוקדו גרנות

1 מכל יוגורט 500 גרם

1/2 לימון

4 כפות סוכר

צילום הדס ניצן
צילום הדס ניצן

אופן ההכנה

מרוקנים את התוכן של שני האבוקדו הבשלים לתוך בלנדר. מוסיפים את מכל היוגורט וסוחטים פנימה ½ לימון.

מוסיפים לתערובת 4 כפות סוכר וטוחנים את הכל.

יוצקים את התערובת לתבניות להכנת קרטיבים.

מקפיאים למשך לילה.

מגישים היישר מהמקפיא






2 תגובות

כתבו תגובה