ארטיק מלון ודבש

מתכון של "חוות דרך התבלינים" בבית לחם הגלילית לארטיק פשוט להכנה

מכניסים למקפיא, ממתינים כמה שעות להקפאה מלאה ומוציאים מהכלי
מכניסים למקפיא, ממתינים כמה שעות להקפאה מלאה ומוציאים מהכלי. צילום הדס ניצן

מצרכים

1 מלון קטן

2 כפות דבש

גרנולה פקאן

ניתן להוסיף עלי נענע טריים או יוגורט

אופן ההכנה

מקלפים את המלון וחותכים לקוביות.

מכניסים לבלנדר (אפשר גם בלנדר מוט) את קוביות המלון והדבש (ואת עלי הנענע או היוגורט, במידה ובחרתם להוסיף).

מערבבים עד לקבלת מחית.

שמים כף גרנולה-פקאן בתחתית כלי לארטיקים (או אפילו בכוס חד פעמית שיש בבית).

שופכים על הגרנולה את תערובת המלון והדבש.

שמים במרכז התערובת מקל חד פעמי או כפית.

מכניסים למקפיא, ממתינים כמה שעות להקפאה מלאה ומוציאים מהכלי.

 

חוות דרך התבלינים” בבית לחם הגלילית

 






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה