ארטיק מלון ודבש

מכניסים למקפיא, ממתינים כמה שעות להקפאה מלאה ומוציאים מהכלי
מתכון של "חוות דרך התבלינים" בבית לחם הגלילית לארטיק פשוט להכנה

מצרכים

1 מלון קטן

2 כפות דבש

גרנולה פקאן

ניתן להוסיף עלי נענע טריים או יוגורט

אופן ההכנה

מקלפים את המלון וחותכים לקוביות.

מכניסים לבלנדר (אפשר גם בלנדר מוט) את קוביות המלון והדבש (ואת עלי הנענע או היוגורט, במידה ובחרתם להוסיף).

מערבבים עד לקבלת מחית.

שמים כף גרנולה-פקאן בתחתית כלי לארטיקים (או אפילו בכוס חד פעמית שיש בבית).

שופכים על הגרנולה את תערובת המלון והדבש.

שמים במרכז התערובת מקל חד פעמי או כפית.

מכניסים למקפיא, ממתינים כמה שעות להקפאה מלאה ומוציאים מהכלי.

 

"חוות דרך התבלינים" בבית לחם הגלילית

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר