ארטישוק ירושלמי בדבש ורוזמרין

חומרים350 גרם ארטישוק ירושלמי קלוףחצי כפית מיץ לימון טרי100 גרם דבש דבורים טהור5-6 עלי רוזמריןמעט הריסהמלח גס, פלפל שחור גרוסאופן ההכנהחוצים את הארטישוק לכל אורכומסירים את עלי הרוזמרין מהגבעולים וקוצצים היטבמחממים מחבת טיגון עם מעט שמן זיתמניחים את הארטישוק בצידו השטוח ומזהיבים קלותמוסיפים את הדבש הרוזמרין ההריסה ומיץ הלימוןמנמיכים את האש, מכסים את המחבת וממשיכים בבישול עד לקבלת ריכוך חלקי של הארטישוק וגוון כרמל

חומרים
350 גרם ארטישוק ירושלמי קלוף
חצי כפית מיץ לימון טרי
100 גרם דבש דבורים טהור
5-6 עלי רוזמרין
מעט הריסה
מלח גס, פלפל שחור גרוס

אופן ההכנה
חוצים את הארטישוק לכל אורכו

מסירים את עלי הרוזמרין מהגבעולים וקוצצים היטב

מחממים מחבת טיגון עם מעט שמן זית

מניחים את הארטישוק בצידו השטוח ומזהיבים קלות

מוסיפים את הדבש הרוזמרין ההריסה ומיץ הלימון

מנמיכים את האש, מכסים את המחבת וממשיכים בבישול עד לקבלת ריכוך חלקי של הארטישוק וגוון כרמל

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר