חומרים
350 גרם ארטישוק ירושלמי קלוף
חצי כפית מיץ לימון טרי
100 גרם דבש דבורים טהור
5-6 עלי רוזמרין
מעט הריסה
מלח גס, פלפל שחור גרוס
אופן ההכנה
חוצים את הארטישוק לכל אורכו
מסירים את עלי הרוזמרין מהגבעולים וקוצצים היטב
מחממים מחבת טיגון עם מעט שמן זית
מניחים את הארטישוק בצידו השטוח ומזהיבים קלות
מוסיפים את הדבש הרוזמרין ההריסה ומיץ הלימון
מנמיכים את האש, מכסים את המחבת וממשיכים בבישול עד לקבלת ריכוך חלקי של הארטישוק וגוון כרמל