אשכול הזהב 2006 – ערב ההצדעה ליינות ישראל יתקיים באפריל

השפים ארז קומרובסקי, דניאל זך, אייל לביא וצחי בוקששתר, יבשלו בשיתוף הנערים של מסעדת לילית ושף המסעדה עומר בן-גל. את ארוחת הגאלה, שתלווה במגוון רחב של יינות ישראלים נבחרים, יארח השף אלפרד יבניסק ממלון דיויד אינטרקונטיננטל

אשכול הזהב 2006 – ערב ההצדעה ליינות ישראל, המוגדר ע"י מארגניו כאירוע הגסטרונומי של השנה, יתקיים ב- 5 באפריל במלון דיויד אינטרקונטיננטל, ת"א.

השפים ארז קומרובסקי, דניאל זך, אייל לביא וצחי בוקששתר, יבשלו בשיתוף הנערים של מסעדת לילית ושף המסעדה עומר בן-גל. את ארוחת הגאלה, שתלווה במגוון רחב של יינות ישראלים נבחרים,
יארח השף אלפרד יבניסק ממלון דיויד אינטרקונטיננטל.

מכירת הכרטיסים מתקיימת במשרדי עמותת עלם, טל. 03-7686650.
מחיר הזמנה לערב מיוחד זה: 350 ₪, וכל הרווחים מערב אשכול הזהב יופנו להדלקת נורות ב"דגל אורות התקווה" של עמותת עלם ויוקדשו למסעדת לילית, שהנה פרויקט יוזמה תעסוקתית של עלם – העמותה לנוער במצבי סיכון.

בסיום הערב יוכרזו הזוכים באוסקר של היין הישראלי – אשכול הזהב 2006.

לפרטים נוספים: סטודיו בן עמי
[email protected]


כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר