אשת טורס מציעה טיולי קולינריה בחו"ל עם שפים מוכרים

השפים צחי בוקששתר ורן שמואלי - מהמצטרפים לטיולי הקולינריה
הטיולים בהדרכת שפים ומומחי אוכל מובילים, ביניהם מאיר אדוני, צחי בוקששתר, רן שמואלי וניר צוק

חברת "אשת טורס" מציעה טיולים קולינריים מיוחדים ליעדים נבחרים בהובלת שפים נחשבים ומומחי אוכל, ביניהם מאיר אדוני, צחי בוקששתר, רן שמואלי, ניר צוק, גיא פרץ ומשה בראל. הטיולים יתקיימו תחת המותג "טועמים עולם עם אשת טורס"  בניהולו של ברוך שניר – מדריך טיולים וותיק המתמחה בשפה הקולינרית האיטלקית.

יעדי הטיולים: איטליה – פוליה, סיציליה, אמיליה רומנה, ספרד – וולנסיה, יוון – סלוניקי, מרוקו, ובאטומי – גיאורגיה. בכל מקומות אלה יש מטבחים מעולים ותוצרת חקלאית משובחת, והטיולים אליהם יתקיימו כטיולים מאורגנים עם מדריך מומחה ליעד, ולצדו שף על תקן המלווה הקולינרי. משך הטיולים נע בין 5-7 לילות, ומחיר התחלתי יהיה כ- 990 דולר לאדם בחדר זוגי.

איטליה - מיעדי תיירות אוכל הפופולריים
איטליה – מיעדי תיירות אוכל הפופולריים

בחברה מציינים כי הטיולים מתאימים לקהל מגוון, החל מתיירים שרוצים היכרות ראשונה עם עולם הקולינריה, עד לחובבי בישול ומעריצי אוכל טוב. בכל יעד יכירו המטיילים מקרוב את הקולינריה המקומית, ואף ישתתפו באופן פעיל בחוויית הבישול. כך לדוגמא, הטיול בפוליה שבאיטליה כולל בין היתר סיור בחווה אורגנית, סדנת אפיית לחם מסורתית, וסיור בשוק של נאפולי. הטיול במחוז אמיליה רומנה כולל ביקור בחווה חקלאית המתמחה בייצור פרמזן וגבינות מובחרות. הטיול לסלוניקי כולל סדנת גלגול ממולאים וביקור ביקב יין וטעימות, ואילו הטיול לגיאורגיה יתרכז בקולינרית דגים ופירות ים.

הטיול לסלוניקי כולל סדנת גלגול ממולאים וביקור ביקב יין וטעימות
הטיול לסלוניקי כולל סדנת גלגול ממולאים וביקור ביקב יין וטעימות

שף רן שמואלי, מהשפים המצטרפים לטיולים, אומר : "קולינריה מספרת סיפור של מקום ושל אנשים, ואם אתה מבין את הסיפור- אי אפשר שלא ליהנות ממנו. אני בא ממקום שרוצה לחבר את המטיילים לאווירה המיוחדת של המקום, לפשטות של הדברים ולאמת. זו לא רק קולינריה, אלא גם לייף סטייל, חקלאות, חומרי גלם ובעיקר- אנשים. אלו טיולים שמתאימים לכל מי שאוהב אוכל ואוהב את החיים. הרבה מאד פעמים אתה נוסע לטיול, מסתובב ואוכל ומרגיש שהיית על יד. מאד היית רוצה שמישהו יראה לך את אותה סמטה שבקצה שלה נמצא הדבר האמיתי. לכל מי שמחפש את הסמטה שליד- זה הטיול בשבילו".

שף צחי בוקששתר אומר: "המודעות הקולינרית של הישראלים והאהבה שלהם לבישול ולאוכל עלתה בשנים האחרונות. הביקור בארצות של תרבות אוכל מעולה היא הזדמנות לקבל הצצה למטבחים מפתים, לטעמים מדויקים, לדרכי בישול מסורתיות ומקוריות, ליצרנים מקומיים ולמסעדות נחבאות. בעיניי, זו הדרך היחידה לטעום עולם".

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר