אתר אינטרנט חדש לפסטה דלה קזה

חברת פסטה דלה קזה העלתה אתר בית חדש – http://pastadellacasa.com –  ובו שפע מתכוני גבינות מיוחדים לרגל חג השבועות: איך מכינים קנלוני ברוטב גבינות? כיצד מבשלים פסטה לפני שהאורחים מגיעים? ואיך ניתן לגוון רטבים ללא שמנת?

האתר עשיר בתמונות, פשוט וידידותי למשתמש, ומציע מידע אודות פסטה טריה בכלל ומוצרי החברה בפרט. לצד אלה ניתן יהיה למצוא בו מגוון רחב של מתכונים חדשים וקלאסיים המבוססים על שימוש יצירתי בגבינות, ירקות, שמן זית או בשר. בחברה מבטיחים כי האתר ימשיך להתעדכן ברציפות, וישמש כמקור תוכן לחובבי הפסטה לסוגיה.

האתר מציע מנוע חיפוש יעיל ומהיר של מתכונים ומוצרים, עדכונים שוטפים באמצעות הדואר האלקטרוני, בלוג בו יחלקו עם הגולשים סיפורים מאחורי הקלעים של ייצור פסטה ביתית טריה, וגלריה עשירה של צילומים.

פסטה דלה קזה מייצרת מוצרי פסטה איטלקית טריה תוצרת בית מאז 1991. במפעל המשפחתי מיוצרים מעל 300 מוצרים שונים מחומרים טבעיים וללא צבעי מאכל, ביניהם פטוצ'יני, טליאטלה, טורטלוני, ניוקי, רביולי ממולאים בטעמים שונים, רטבים, לחמים ופוקצ'ות.
את המוצרים ניתן להשיג בחנויות החברה בכפר מל"ל וברמת השרון, ובמעדניות מובחרות ברחבי הארץ.

http://pastadellacasa.com






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה