בוגרי תדמור יוכלו להתמחות בבתי מלון אמריקאים

לראשונה בארץ, חברות השמה בינלאומיות יצרו קשרים עם ביה"ס למלונאות וקולינריה תדמור, על מנת להציע לבוגריו סטאז' במלונות יוקרה אמריקאים ואשרת עבודה מוסדרת

ביה"ס למלונאות וקולינריה "תדמור" זכה להכרת חברת ההשמה הבינלאומית HCAREERS, אשר צירפה את ביה"ס לרשימת האוניברסיטאות והמכללות הגדולה בעולם בתחומי מלונאות וקולינריה, אשר תלמידיהן ובוגריהן זוכים לגישה למאגר הצעות ההתמחות המעשית (סטאז') המוצעים במבחר בתי המלון האמריקאים, תקופת ההתמחות הינה בין שנה לשנה וחצי ובמסגרתה זוכים הסטודנטים לאשרת עבודה מסודרת.

בימים אלה מתקיימים מגעים בין שני גורמים בינלאומיים נוספים בתחום ההשמה לבין ביה"ס למלונאות וקולינריה "תדמור", אשר ירחיבו את מבחר הצעות ההתמחות לתלמידים.

שיתוף הפעולה שם את ביה"ס למלונאות וקולינריה תדמור בשורה אחת עם טובי בתי הספר להכשרת שפים בעולם, ומאפשר לישראלים ללמוד לימודי קולינריה בארץ מבלי לפגוע בסיכויי ההתמחות שלהם בחו"ל, וחוסך מרבים את הצורך ללמוד בחו"ל, על העלויות הנלוות בכך וקשיי השפה.

"זהו השג משמעותי ושדרוג מעמדה של "תדמור" שהינו בית הספר המוביל בארץ למקצועות הבישול, הקונדיטאות, המלונאות והקולינריה, והמהווה הכרה ביכולתו והישגיו. צעד זה מהווה פתיחת דלת בינלאומית לסטאז', אשר עתיד להוות פרק מעשיר ומשלים ללימודים ב"תדמור" במיטב המטבחים והמלונות בעולם", אומר שלומי נדיר, מנכ"ל ביה"ס תדמור. "הישג זה מהווה מרכיב בהכרה של "תדמור" ע"י גורמים בינלאומיים, ומהווה אסמכתה לאיכות והמאמץ המושקעים בתוכניות הלימודים, ובזכותו נוכל לפתוח דלת בפני בוגרינו ולאפשר להם להמשיך את לימודיהם לתארים מתקדמים בחו"ל".

בית הספר "תדמור" הוקם בשנת 1962 כחברה ממשלתית במטרה להכשיר עובדים לענף ההארחה וההסעדה – טבחים, שפים, מסעדנים, קונדיטורים, מלונאים, יועצים קולינריים, מנהלי מזון ומשקאות, ועוד. מאז הקמתו, הכשיר צוות השפים והמדריכים אלפי בוגרי תדמור, שעיצבו את עולם הקולינריה הישראלית. בית הספר "תדמור" קשור באוניברסיטאות במספר ארצות, והינו חבר מלא בהתאחדות הבינלאומית של בתי הספר למלונאות (Euhofa). בוגרי תדמור משולבים מזה 40 שנה בתעשיית המלונאות, ההסעדה והאירוח בארץ ובחו"ל במשרות ניהול ובעמדות מפתח.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר