בולאס דה פוג’ו – כדורי עוף בציפוי סומסום שחור ולבן בתוספת סלסת עגבניות

 

רכיבים
חצי קילו עוף (פרגית) קצוץ גס
75 גרם בצל מאודה
כפית שום קצוץ
חצי כפית גרמסלה
15 גרם מלח
חצי כפית צ’ילי טרי קצוץ
10 גרם כוסברה טרייה קצוצה
4 כפות שומשום לבן
2 כפות שומשום שחור

אופן ההכנה
לערבב את כל המרכיבים, לקרר כשעתיים, לגלגל לכדורים קטנים ולצפות בשומשום. לטגן 3-4 דקות בטמפ’ של 180 מעלות.

רכיבים לסלסת עגבניות

2 עגבניות אדומות קשות
1/2 בצל סגול
2 כפות כוסברה קצוצה
מלח
פלפל
שמן זית
מיץ לימון

אופן ההכנה
לחרוץ את פני העגבניות בצורת איקס ולחלוט אותן במים רותחים 20 שניות. להוציא את העגבניות למי קרח ולקלוף אותן. לחתוך את העגבניות לרבעים, לרוקן את התוכן, ולחתוך לקוביות קטנות.

להוסיף לעגבניות את הבצל הסגול חתוך לקוביות והכוסברה, לתבל במלח פלפל, שמן זית ומיץ לימון לפי טעם.

הגשה
לסדר על צלחת שטוחה את סלסת העגבניות ולהניח מעל את הכדורים.

ניתן לקשט בקיסמי חטיפים.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה