בולאס דה פוג'ו – כדורי עוף בציפוי סומסום שחור ולבן בתוספת סלסת עגבניות

רכיביםחצי קילו עוף (פרגית) קצוץ גס 75 גרם בצל מאודהכפית שום קצוץ חצי כפית גרמסלה15 גרם מלח חצי כפית צ'ילי טרי קצוץ10 גרם כוסברה טרייה קצוצה 4 כפות שומשום לבן2 כפות שומשום שחוראופן ההכנהלערבב את כל המרכיבים, לקרר כשעתיים, לגלגל לכדורים קטנים ולצפות בשומשום. לטגן 3-4 דקות בטמפ' של 180 מעלות.רכיבים לסלסת עגבניות2 עגבניות אדומות קשות 1/2 בצל סגול2 כפות כוסברה קצוצה מלחפלפל שמן זיתמיץ לימוןאופן ההכנהלחרוץ את פני העגבניות בצורת איקס ולחלוט אותן במים רותחים 20 שניות. להוציא את העגבניות למי קרח ולקלוף אותן. לחתוך את העגבניות לרבעים, לרוקן את התוכן, ולחתוך לקוביות קטנות.להוסיף לעגבניות את הבצל הסגול חתוך לקוביות והכוסברה, לתבל במלח פלפל, שמן זית ומיץ לימון לפי טעם. הגשהלסדר על צלחת שטוחה את סלסת העגבניות ולהניח מעל את הכדורים. ניתן לקשט בקיסמי חטיפים.

רכיבים
חצי קילו עוף (פרגית) קצוץ גס
75 גרם בצל מאודה
כפית שום קצוץ
חצי כפית גרמסלה
15 גרם מלח
חצי כפית צ'ילי טרי קצוץ
10 גרם כוסברה טרייה קצוצה
4 כפות שומשום לבן
2 כפות שומשום שחור

אופן ההכנה
לערבב את כל המרכיבים, לקרר כשעתיים, לגלגל לכדורים קטנים ולצפות בשומשום. לטגן 3-4 דקות בטמפ' של 180 מעלות.

רכיבים לסלסת עגבניות

2 עגבניות אדומות קשות
1/2 בצל סגול
2 כפות כוסברה קצוצה
מלח
פלפל
שמן זית
מיץ לימון

אופן ההכנה
לחרוץ את פני העגבניות בצורת איקס ולחלוט אותן במים רותחים 20 שניות. להוציא את העגבניות למי קרח ולקלוף אותן. לחתוך את העגבניות לרבעים, לרוקן את התוכן, ולחתוך לקוביות קטנות.

להוסיף לעגבניות את הבצל הסגול חתוך לקוביות והכוסברה, לתבל במלח פלפל, שמן זית ומיץ לימון לפי טעם.

הגשה
לסדר על צלחת שטוחה את סלסת העגבניות ולהניח מעל את הכדורים.

ניתן לקשט בקיסמי חטיפים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר