בולונז בסגנון איטלקי

כמות ל-4 סועדים:700 גרם בשר טחון2 בצלים2 גזרים3 ענפי סלרירבע כוס שמן זית1 כף שום כתוש1 עצם בקר3 כפות רסק עגבניות או חצי ק"ג עגבניות מגורדות2 כפות פפריקה מתוקה1 כוס יין אדום 1 כוס ציר בקר. אם אין: ציר ירקות או מיםמלחפלפל1 כף סוכראופן ההכנה:את הבצל הגזר והסלרי נקצוץ במעבד מזון או בפומפייה.בסיר עמוק נחמם שמן ונטגן את הירקות עד התאדות הנוזלים.נוסיף את רסק העגבניות ואת השום.נטגן עוד כ-3 דקות.נוסיף פפריקה, סוכר, יין אדום ונוזל לפי הצורך.נוסיף את העצם ואת הבשר בשלבים – שלושה חלקים.כול חלק נערבב היטב עד שמתבשל.מערבבים כדי שלא יווצרו גושים.נכסה ונבשל במשך 40 דקות על אש נמוכה.נבשל את הפסטה לפי הוראות היצרן, נוציא מהמים ונשמן מעט.כאשר הבשר מוכן נוסיף את הפסטה לבשר, נערבב היטב ונגיש עם מעט עלים ירוקים מעל.ניתן להניח פסטה חמה בצלחת ולצקת את הבשר מעל.צילום יסמין ואריה

כמות ל-4 סועדים:
700 גרם בשר טחון
2 בצלים
2 גזרים
3 ענפי סלרי
רבע כוס שמן זית
1 כף שום כתוש
1 עצם בקר
3 כפות רסק עגבניות או חצי ק"ג עגבניות מגורדות
2 כפות פפריקה מתוקה
1 כוס יין אדום
1 כוס ציר בקר. אם אין: ציר ירקות או מים
מלח
פלפל
1 כף סוכר

אופן ההכנה:
את הבצל הגזר והסלרי נקצוץ במעבד מזון או בפומפייה.
בסיר עמוק נחמם שמן ונטגן את הירקות עד התאדות הנוזלים.
נוסיף את רסק העגבניות ואת השום.
נטגן עוד כ-3 דקות.
נוסיף פפריקה, סוכר, יין אדום ונוזל לפי הצורך.
נוסיף את העצם ואת הבשר בשלבים – שלושה חלקים.
כול חלק נערבב היטב עד שמתבשל.
מערבבים כדי שלא יווצרו גושים.
נכסה ונבשל במשך 40 דקות על אש נמוכה.
נבשל את הפסטה לפי הוראות היצרן, נוציא מהמים ונשמן מעט.
כאשר הבשר מוכן נוסיף את הפסטה לבשר, נערבב היטב ונגיש עם מעט עלים ירוקים מעל.
ניתן להניח פסטה חמה בצלחת ולצקת את הבשר מעל.

צילום יסמין ואריה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר