fbpx

בונבוני שוקולד ביתיים ללא תוספת סוכר

נשרה את התאנים הפרוסות במיץ התפוזים למשך כ-24 שעות. אם מיץ התפוזים לא מספיק לכסות את התאנים לגמרי ניתן להוסיף מעט מים
המומחים של מותג מכשירי החשמל הבינלאומי Beko מציעים מתכון לבונבוני שוקולד ביתיים ללא תוספת סוכר. הנה קינוח מתוק על בסיס מתק פירות וללא בישול או אפייה
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

מצרכים

200 גרם תאנים יבשות

מיץ משני תפוזים

100 גרם שקדים

2-3 כפות קקאו

קורט מלח

לציפוי: קוקוס, אבקת קקאו וקינמון, שומשום, פיסטוקים קצוצים – וכל מה שאוהבים

אופן ההכנה

נשרה את התאנים הפרוסות במיץ התפוזים למשך כ-24 שעות.

אם מיץ התפוזים לא מספיק לכסות את התאנים לגמרי – ניתן להוסיף מעט מים.

נסנן את התאנים (נשמור את הנוזלים לשימוש בהמשך).

נכניס לבלנדר, נוסיף את השקדים, המלח ואבקת הקקאו.

נטחן עד קבלת תערובת חלקה.

אם צריך ניתן להוסיף מעט מהנוזלים ששמרנו עד קבלת המרקם הרצוי.

נכניס את התערובת למקרר למשך מספר שעות.

נוציא מהמקרר ובעזרת הידיים נכדרר כדורים מהעיסה.

ניתן לגלגל את הכדורים בציפוי שאוהבים.

ניתן לשמור את הבונבונים במקרר במיכל סגור למשך מספר ימים.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר