בונז'ור מציגה לט"ו בשבט עוגת מאפינס וכיס בצק שמרים במילוי פירות יבשים

החידוש של בונז'ור לט"ו בשבט 2006 הוא עוגת הריקוטה, הבנויה על בסיס בצק הבריוש הצרפתי הקלאסי, במילוי גבינת ריקוטה בשילוב וניל ומלית תות

בונז'ור, יצרנית ומשווקת המאפים, מציעה לקראת ט"ו בשבט שלושה מוצרים בסדרות מוגבלות: עוגת ריקוטה במילוי תות ווניל, עוגת מאפינס פירות יבשים, וכיס בצק שמרים במילוי פירות יבשים.

החידוש של בונז'ור לט"ו בשבט השנה, הוא עוגת הריקוטה, הבנויה על בסיס בצק הבריוש הצרפתי הקלאסי, במילוי גבינת ריקוטה בשילוב וניל ומלית תות
(מחיר מומלץ לצרכן: 24.90 ₪ לעוגה כולל מע"מ)

בנוסף, ניתן להשיג בנקודות המכירה:
· עוגת מאפינס וניל עם פירות יבשים
(מחיר מומלץ לצרכן: 18 ₪ ליחידה כולל מע"מ)
· כיס פירות יבשים המורכב ממעטפת של בצק שמרים עם מילוי משמש ותאנים בלווי מלית וניל איכותית
(מחיר מומלץ לצרכן: 27 ₪ לק"ג כולל מע"מ)

מוצרי ט"ו בשבט נמכרים בסניפי הריבוע הכחול, חצי חינם, יוחננוף, יד יצחק,סופר דו"ש,גן שמואל, ועוד מאות חנויות ברחבי הארץ.

כשרות חתם סופר בני-ברק






כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר