בורגול וירקות צלויים בליווי טונה מעושנת

מתכון של טונה סטארקיסט לארוחה קלילה במזג האוויר החם 

לפני ההגשה מפזרים מעל את הטונה המעושנת
לפני ההגשה מפזרים מעל את הטונה המעושנת. צילום טל סיון ציפורין

מצרכים

1 קופסת שימורי טונה מעושנת כמו של סטארקיסט (מסוננת)

1 כוס בורגול מושרה במים רותחים 30 דקות
ירקות  חתוכים לקוביות: חציל, פטריות, בצל סגול, בטטה, כרובית, גזר, זוקיני, שום, פלפל ירוק חריף

חצי כוס עלי פטרוזיליה, נענע וכוסברה קצוצים

2 גבעולי סלרי קצוצים

מיץ לימון מ- 2 לימונים
מלח ופלפל
1/4 כוס שמן זית
קורט טימין, אורגנו, רוזמרין

אופן ההכנה

שוטפים ומסננים היטב את הבורגול.

מזלפים שמן זית על הירקות החתוכים.

מפזרים מעליהם את עשבי התיבול הקצוצים.

צולים את הירקות בתנור בחום 200 מעלות, עד שהירקות נצלים.

קוצצים את הנענע, הפטרוזיליה, הכוסברה והסלרי, ומוסיפים לקערת הבורגול.

כשהירקות מוכנים, מוסיפים אותם לקערה.

מתבלים במלח, פלפל ולימון.

לפני ההגשה מפזרים מעל את הטונה המעושנת.

 

לאתר מותג סטארקיסט

 






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה