רכיבים ל-2 בורגרים
500 גרם פטריות יער
2 בצלים סגולים
2 כפות רוטב סויה
200 מ"ל רוטב ברביקיו
שמן זית
מלח ופלפל
100 גרם כרוב אדום
גבינת צ'דר טבעונית
בייבי תרד
2 לחמניות המבורגר
אופן ההכנה
קוצצים דק את הכרוב האדום.
שוטפים היטב ומניחים בצד.
חותכים את הפטריות לרצועות ואת הבצלים לטבעות דקות. מטגנים אותם יחד עם הפטריות במחבת עם שמן זית.
מטגנים על אש בינונית-גבוהה עד שהרכיבים מתחילים להשחים.
מוסיפים את רוטב הסויה ומתבלים בפלפל.
מטגנים תוך ערבוב במשך 10 דקות.
מוסיפים את רוטב הברביקיו ומערבבים היטב עד קבלת תערובת אחידה.
טעמו על מנת לראות אם צריך מעט מלח.
הרכבת הבורגר
שמים בין שני חצאי הלחמנייה את תבשיל הפטריות הטבעוני, לצד כרוב אדום טרי, פרוסת גבינת צ'דר טבעונית ירקות ובייבי תרד.
מתכונים יצירתיים נוספים תוכלו למצוא בעמוד הפייסבוק של החברה