בוריק – עלי סיגר פתוחים, עם גבינה וביצה

מצרכיםשמן לטיגון4 עלי סיגר150 גרם גבינת קשקבל, או פרמזן, או גבינה פיקנטית אחרת4 ביציםמלח, פלפל4 כפות בצל ירוק, קצוץ דק אופן הכנה1. מכינים הכל מראש ליד מחבת הטיגון. מחממים מחבת גדולה, טובה וכבדה, ויוצקים לתוכה כף שמן. כשהשמן חם, שמים במחבת עלה סיגר פתוח, מניחים עליו 2 פרוסות גבינה, פותחים על הגבינה ביצה.2. מתבלים במלח ובפלפל ובכף בצל ירוק קצוץ.3. מקפלים את קצות העלה פנימה, על הביצה, כפי שרואים בתצלום. אם רוצים שהחלמון ייקרש לחלוטין – הופכים לשנייה.4. חוזרים על הפעולה עם כל עלה סיגר.

מצרכים
שמן לטיגון
4 עלי סיגר
150 גרם גבינת קשקבל, או פרמזן, או גבינה פיקנטית אחרת
4 ביצים
מלח, פלפל
4 כפות בצל ירוק, קצוץ דק

אופן הכנה
1. מכינים הכל מראש ליד מחבת הטיגון. מחממים מחבת גדולה, טובה וכבדה, ויוצקים לתוכה כף שמן. כשהשמן חם, שמים במחבת עלה סיגר פתוח, מניחים עליו 2 פרוסות גבינה, פותחים על הגבינה ביצה.

2. מתבלים במלח ובפלפל ובכף בצל ירוק קצוץ.

3. מקפלים את קצות העלה פנימה, על הביצה, כפי שרואים בתצלום. אם רוצים שהחלמון ייקרש לחלוטין – הופכים לשנייה.

4. חוזרים על הפעולה עם כל עלה סיגר.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר