מצרכים (12 סועדים)
להכנת הבצק
1/2 כוס סוכר
100 ג' מרגרינה
1 כוס קמח
1 ביצה
להכנת המלית
200 ג' דלעת
1/4 כוס צימוקים
2 כפות דבש
1/4 כוס סוכר
קינמון והל לפי הטעם
אופן ההכנה
הכנת הבצק
מכניסים את כל החומרים לתוך מיקסר למשך 5 ד' במהירות גבוהה. מרדדים את הבצק לעובי של 3 מ"מ, קורצים בעזרת כוס עיגולים בגודל בינוני. ממלאים באמצע כפית מן המילוי, סוגרים לצורת ירח, מהדקים בפינות ואופים בתנור שחומם קודם לכן ל-180 מעלות.
הכנת המלית
קולפים את הדלעת, חותכים לקוביות גסות ומאדים עד לריכוך הדלעת. מסירים מהאש, מרסקים את הדלעת ומוסיפים את שאר המצרכים של המלית. מרסקים למחית אחידה,.