בורקיטס דלעת – יוון

מצרכים (12 סועדים)להכנת הבצק1/2 כוס סוכר100 ג' מרגרינה1 כוס קמח1 ביצהלהכנת המלית200 ג' דלעת1/4 כוס צימוקים2 כפות דבש1/4 כוס סוכרקינמון והל לפי הטעםאופן ההכנההכנת הבצקמכניסים את כל החומרים לתוך מיקסר למשך 5 ד' במהירות גבוהה. מרדדים את הבצק לעובי של 3 מ"מ, קורצים בעזרת כוס עיגולים בגודל בינוני. ממלאים באמצע כפית מן המילוי, סוגרים לצורת ירח, מהדקים בפינות ואופים בתנור שחומם קודם לכן ל-180 מעלות. הכנת המליתקולפים את הדלעת, חותכים לקוביות גסות ומאדים עד לריכוך הדלעת. מסירים מהאש, מרסקים את הדלעת ומוסיפים את שאר המצרכים של המלית. מרסקים למחית אחידה,.

מצרכים (12 סועדים)
להכנת הבצק
1/2 כוס סוכר
100 ג' מרגרינה
1 כוס קמח
1 ביצה

להכנת המלית
200 ג' דלעת
1/4 כוס צימוקים
2 כפות דבש
1/4 כוס סוכר
קינמון והל לפי הטעם

אופן ההכנה

הכנת הבצק
מכניסים את כל החומרים לתוך מיקסר למשך 5 ד' במהירות גבוהה. מרדדים את הבצק לעובי של 3 מ"מ, קורצים בעזרת כוס עיגולים בגודל בינוני. ממלאים באמצע כפית מן המילוי, סוגרים לצורת ירח, מהדקים בפינות ואופים בתנור שחומם קודם לכן ל-180 מעלות.

הכנת המלית
קולפים את הדלעת, חותכים לקוביות גסות ומאדים עד לריכוך הדלעת. מסירים מהאש, מרסקים את הדלעת ומוסיפים את שאר המצרכים של המלית. מרסקים למחית אחידה,.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר