בורקיטס דלעת – יוון

 

מצרכים (12 סועדים)
להכנת הבצק
1/2 כוס סוכר
100 ג' מרגרינה
1 כוס קמח
1 ביצה

להכנת המלית
200 ג' דלעת
1/4 כוס צימוקים
2 כפות דבש
1/4 כוס סוכר
קינמון והל לפי הטעם

אופן ההכנה

הכנת הבצק
מכניסים את כל החומרים לתוך מיקסר למשך 5 ד' במהירות גבוהה. מרדדים את הבצק לעובי של 3 מ"מ, קורצים בעזרת כוס עיגולים בגודל בינוני. ממלאים באמצע כפית מן המילוי, סוגרים לצורת ירח, מהדקים בפינות ואופים בתנור שחומם קודם לכן ל-180 מעלות.

הכנת המלית
קולפים את הדלעת, חותכים לקוביות גסות ומאדים עד לריכוך הדלעת. מסירים מהאש, מרסקים את הדלעת ומוסיפים את שאר המצרכים של המלית. מרסקים למחית אחידה,.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה