fbpx

בורקיטס דלעת – יוון

מצרכים (12 סועדים)להכנת הבצק1/2 כוס סוכר100 ג' מרגרינה1 כוס קמח1 ביצהלהכנת המלית200 ג' דלעת1/4 כוס צימוקים2 כפות דבש1/4 כוס סוכרקינמון והל לפי הטעםאופן ההכנההכנת הבצקמכניסים את כל החומרים לתוך מיקסר למשך 5 ד' במהירות גבוהה. מרדדים את הבצק לעובי של 3 מ"מ, קורצים בעזרת כוס עיגולים בגודל בינוני. ממלאים באמצע כפית מן המילוי, סוגרים לצורת ירח, מהדקים בפינות ואופים בתנור שחומם קודם לכן ל-180 מעלות. הכנת המליתקולפים את הדלעת, חותכים לקוביות גסות ומאדים עד לריכוך הדלעת. מסירים מהאש, מרסקים את הדלעת ומוסיפים את שאר המצרכים של המלית. מרסקים למחית אחידה,.
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

מצרכים (12 סועדים)
להכנת הבצק
1/2 כוס סוכר
100 ג' מרגרינה
1 כוס קמח
1 ביצה

להכנת המלית
200 ג' דלעת
1/4 כוס צימוקים
2 כפות דבש
1/4 כוס סוכר
קינמון והל לפי הטעם

אופן ההכנה

הכנת הבצק
מכניסים את כל החומרים לתוך מיקסר למשך 5 ד' במהירות גבוהה. מרדדים את הבצק לעובי של 3 מ"מ, קורצים בעזרת כוס עיגולים בגודל בינוני. ממלאים באמצע כפית מן המילוי, סוגרים לצורת ירח, מהדקים בפינות ואופים בתנור שחומם קודם לכן ל-180 מעלות.

הכנת המלית
קולפים את הדלעת, חותכים לקוביות גסות ומאדים עד לריכוך הדלעת. מסירים מהאש, מרסקים את הדלעת ומוסיפים את שאר המצרכים של המלית. מרסקים למחית אחידה,.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר