בורקס פטריות

מתכון של מנטור הכושר והתזונה DIMA FIT המתאים כארוחת ביניים. זמן הכנה 10 דקות, זמן בישול 15 דקות

מרטיבים דף אורז במים, שמים כף בלילה באמצע ומקפלים לסיגר. צילום תומי צילומים

רכיבים למנה

5 דפי אורז
2 ביצים + 1 חלמון ביצה
½ בצל
100 גרם פטריות
מלח ופלפל לפי הטעם

צילום תומי צילומים

אופן ההכנה

מחממים את התנור ל-180 מעלות.
מחממים מחבת טפלון על הכיריים.
מטגנים במחבת ½ בצל עם הפטריות.

מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.
מערבבים ביצים בקערה.

מוזגים לתוך המחבת ומערבבים.

מיד לאחר הערבוב מסירים מהאש כשהביצה חצי מוכנה.
מרטיבים את דף האורז במים, שמים כף בלילה באמצע ומקפלים לסיגר.
מברישים כל בורקס עם חלמון ביצה.

שמים כף בלילה באמצע ומקפלים לסיגר.
לקישוט ניתן להוסיף שומשום או זרעי צ'יה מלמעלה.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה