עד סוף אוגוסט תציע חברת התעופה SWISS לנוסעי מחלקות היוקרה שלה את המטעמים הקולינריים של מחוז אוברוולדן במרכז שוויץ. זאת במסגרת תכנית הקולינריה SWISS Taste of Switzerland, בה הנוסעים נהנים בכל רבעון ממנות קולינריות של מחוזות שונים בשוויץ, ובהכנה על ידי מגוון שפים. ברבעון זה ייהנו הנוסעים ממטעמיו של השף אנדריאס אפנצלר ממסעדת Frutt Stubli שבמלון The Frutt Lodge & Spa. לאפנצלר יש 15 נקודות של מדריך גו-מיו למנות במסעדתו במלון.
תפריט זה מוגש במחלקת העסקים ובמחלקה הראשונה בטיסות ארוכות טווח הממריאות משוויץ. לנוסעי מחלקת עסקים: למנה ראשונה טרטר סלמון מעושן עם שמנת חמוצה. המנות העיקריות יכללו פילה בקר ברוטב תימין, פרוסות סולת וירקות קיץ, ולקינוח מוס יוגורט ודבש עם עוגת ספוג בטעם תות, ובירצ'ר מיזלי. התפריט לנוסעי מחלקה ראשונה: מנה ראשונה של ראגו לובסטר עם קולי אובליפיחה, מוס פלפל וצ'אטני, מנה עיקרית של פילה דג בשמן עירית, ריזוטו קטיפתי ובצלי פנינה מזוגגים ביין אדום, ולקינוח שוקולד לבן עם מוס פטל, קרמבל וסורבה פטל. את הארוחה יסיימו נוסעי מחלקות היוקרה במגש גבינות נבחרות מקנטון אוברוולדן.