בחודש יוני כנס מזון בעידן החדש 2006 – הבמה המרכזית של תעשיית המזון

בין החידושים בכנס: מסלולי קמעונאות ומכירות, רב לאומיות של חברות המזון הישראליות, ותזונה ומזון פונקציואלי. לראשונה בכנס ישתתפו בין אורחי הכבוד מחו"ל נציגים בכירים מ- EUFIC ומה- USD

כנס מזון בעידן החדש 2006 יתקיים ב-12-13 יוני 2006.
כ- 1,400 מקבלי החלטות יפגשו במרכז הכנסים החדש "Avenue" הממוקם בפארק העסקים איירפורט סיטי, לדון בנושאים החמים של תעשיית המזון.
בין החידושים בכנס: מסלולי קמעונאות ומכירות, רב לאומיות של חברות המזון הישראליות, ותזונה ומזון פונקציואלי.
לראשונה בכנס ישתתפו בין אורחי הכבוד מחו"ל נציגים בכירים מ- EUFIC ומה- USDA.

הכנס, בחסות איגוד תעשיות המזון, נערך זו השנה החמישית ברציפות. יו"ר הכנס והעומד בראש הועדה המארגנת הינו רוני קוברובסקי, יו"ר איגוד תעשיות המזון בהתאחדות התעשיינים. כיו"ר אקדמי ישמש פרופ' רם רייפן מביה"ס למדעי התזונה של האוניברסיטה העברית, והמנהל המקצועי הינו רון אנטונובסקי, יו"ר קבוצת נתיב יועצים.

הכנס יערך במתכונת של שני ימים מלאים שיכללו 44 הרצאות ושישה מסלולים מקצועיים:
מסלול ניהול ושיווק – בראשות שלי שליט שובל, סמנכ"ל שיווק קונצרני שטראוס עלית.
מסלול מכירות וקמעונאות מזון – בראשות שגיא כהן, מנהל מסחר וקמעונאות ומנכ"ל Yellow, פז חברת הנפט בע"מ.
מסלול רב לאומיות ישראלית – בראשות שלמה גרציאני, מנכ"ל פריגת.
מסלול טכנולוגיה – בראשות ד"ר שאול מידב, מדען ראשי אסם נסטלה.
מסלול שרשרת האספקה – דורון זילצר, מנהל חטיבת שרשרת האספקה בתשלובת חלב תנובה.
מסלול תזונה ומזון פונקציונלי – ד"ר גילה רוזן, ראש מחלקת תזונה ודיאטה בי"ח רמב"ם.

בכנס ייטלו חלק מרצים בכירים, בעלי תפקידים בכירים מהארץ ומהעולם בתחומי האקדמיה, התעשייה והמסחר.
בין המרצים מחו"ל ד"ר אפרים לייטבג,כלכלן ראשי – USDA, תחום קמעונאות מזון, אשר ירצה על יחסי הגומלין בין מגמות צריכת מזון לסקטור הקמעונאי.
כמו כן תשתתף ד"ר לאורה פרננדז סלמין מ- elemin המועצה האירופאית למידע מזון, אשר תציג את הקשר בין הצרכן לתעשיית המזון בהיבטים של תזונה נבונה.

רון אנטונובסקי, המנהל המקצועי של הכנס, אומר: "נרחיב השנה משמעותית את מספר המסלולים וההרצאות. מאחר ואנו צופים השנה מספר שיא של למעלה מ-1,400 משתתפים ועשרות מציגים, העתקנו את מיקום האירוע למרכז הכנסים החדש AVENUE בפארק העסקים AIRPORT CITY .
בעקבות אירועי השנה האחרונה שגרמו לזעזוע בענף הקמעונאות, הוחלט השנה במסגרת הכנס לתת דגשים לממשק שבין התעשייה, הקמעונאי והצרכן. במסגרת ההרצאות ורבי השיח תיבחן ההשפעה של קריסת קלאבמרקט על הענף, כיצד תשפיע הריכוזיות על הספקים, האם הערוצים האלטרנטיביים, דוגמת חנויות הנוחות, ינצלו את המצב לנגוס בשוק המאורגן ומה חושב הצרכן, שאפשרויות הבחירה שלו הצטמצמו".

בין אירועי הכנס:חלוקת פרס מפעל חיים בתעשייה ובאקדמיה מטעם איגוד תעשיות המזון בהתאחדות התעשיינים, לאישים אשר תרמו תרומה משמעותית לקידום ושינוי פני תעשיית המזון בישראל. כמו כן, גם השנה יחולקו במסגרת אירועי הכנס מלגות הקרן לקידום תעשיית המזון לסטודנטים מצטיינים מהפריפריה.

לצד הכנס תתקיים גם השנה תערוכה מקצועית של הענף בה ייטלו חלק חברות וארגונים, ספקים ונותני שירותים בענף המזון.

לפרטים נוספים: אקספרו כנסים ותערוכות 03-6962143

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר