fbpx

בטטה אפויה במילוי גרגרי חומוס

גורפים בור מאורך בתוך הבטטות. ממלאים בתערובת החומוס ומקשטים בפס של רוטב
מחלקת התזונה של מותג מוצרי החשמל Teka מציעה מתכון לבטטה במילוי מתקתק ומתובל של תפוח וחומוס עם סיומת של קרם קוקוס ותבלינים
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

רכיבים ל-4 סועדים

2 בטטות גדולות

1 בצל קטן קצוץ

1 תפוח עץ קטן קצוץ

2 שיני שום טחונות

גרגירי חומוס מבושלים או משומרים

2 כפיות ראס אל חנות

2 כפית דבש

חופן כוסברה קצוצה דק

מלח ופלפל שחור טחון

לרוטב

200 מ"ל קרם קוקוס

1 כפית פפריקה מעושנת

מלח

אופן ההכנה

שוטפים את הבטטות.

חוצים לאורכן ומכניסים לתנור לכ-30-40 דקות בחום של 200 מעלות עד ריכוך.

בינתיים מטגנים קלות את הבצל והתפוח בשמן במשך 3 דקות.

מוסיפים את השום וממשיכים לטגן במשך 4 דקות.

מוסיפים את גרגירי החומוס.

מתבלים בראס אל חנות, מלח ופלפל.

מטגנים 5 דקות נוספות.

מוסיפים דבש.

מקפיצים מעט ומסירים מהאש.

מפזרים מעל כוסברה ומניחים בצד.

לרוטב

מערבבים את קרם הקוקוס עם פפריקה ומעט מלח.

להרכבת המנה

גורפים בור מאורך בתוך הבטטות.

ממלאים בתערובת החומוס.

מקשטים בפס של רוטב.

מפזרים את שאר הכוסברה מעל.

מתכונים יצירתיים נוספים בעמוד הפייסבוק של החברה

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר