בטטה אפוייה

חומרים ל 4 מנות 4 יח' בטטה אדומה ויפה או 4 פרוסות בעובי 2 ס"מ.4 כפות דבש 4 קוביות ג'ינג'ר דורות4 כפות סוכר חוםקינמון4 פיסות נייר כסף לעטיפת המנהמעט מעט פילפל שחור (רק לעקיצה)אופן ההכנהלערבב את הדבש והג'ינג'ר.בכל פיסת נייר מניחים במרכז מנת בטטה ומעל יוצקים את תערובת הדבש והג'נג'ר בצורה שווה ומורחים.מעל הבטטה מפזרים את הסוכר, טיפה פילפל ומעט קינמון סוגרים ואופים בתנור חם ב–200 מעלות במשך 15 דקות וממשיכים עוד כ-30 דקות בחום 160 מעלות.אם הבטטה שלמה מומלץ לחרוץ שתי וערב סביב לספיגת הטעמים.

חומרים ל 4 מנות
4 יח' בטטה אדומה ויפה או 4 פרוסות בעובי 2 ס"מ.
4 כפות דבש
4 קוביות ג'ינג'ר דורות
4 כפות סוכר חום
קינמון
4 פיסות נייר כסף לעטיפת המנה
מעט מעט פילפל שחור (רק לעקיצה)

אופן ההכנה
לערבב את הדבש והג'ינג'ר.

בכל פיסת נייר מניחים במרכז מנת בטטה ומעל יוצקים את תערובת הדבש והג'נג'ר בצורה שווה ומורחים.

מעל הבטטה מפזרים את הסוכר, טיפה פילפל ומעט קינמון סוגרים ואופים בתנור חם ב–200 מעלות במשך 15 דקות וממשיכים עוד כ-30 דקות בחום 160 מעלות.

אם הבטטה שלמה מומלץ לחרוץ שתי וערב סביב לספיגת הטעמים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר