חומרים ל 4 מנות
4 יח' בטטה אדומה ויפה או 4 פרוסות בעובי 2 ס"מ.
4 כפות דבש
4 קוביות ג'ינג'ר דורות
4 כפות סוכר חום
קינמון
4 פיסות נייר כסף לעטיפת המנה
מעט מעט פילפל שחור (רק לעקיצה)
אופן ההכנה
לערבב את הדבש והג'ינג'ר.
בכל פיסת נייר מניחים במרכז מנת בטטה ומעל יוצקים את תערובת הדבש והג'נג'ר בצורה שווה ומורחים.
מעל הבטטה מפזרים את הסוכר, טיפה פילפל ומעט קינמון סוגרים ואופים בתנור חם ב–200 מעלות במשך 15 דקות וממשיכים עוד כ-30 דקות בחום 160 מעלות.
אם הבטטה שלמה מומלץ לחרוץ שתי וערב סביב לספיגת הטעמים.