fbpx

בטטה אפוייה

חומרים ל 4 מנות 4 יח' בטטה אדומה ויפה או 4 פרוסות בעובי 2 ס"מ.4 כפות דבש 4 קוביות ג'ינג'ר דורות4 כפות סוכר חוםקינמון4 פיסות נייר כסף לעטיפת המנהמעט מעט פילפל שחור (רק לעקיצה)אופן ההכנהלערבב את הדבש והג'ינג'ר.בכל פיסת נייר מניחים במרכז מנת בטטה ומעל יוצקים את תערובת הדבש והג'נג'ר בצורה שווה ומורחים.מעל הבטטה מפזרים את הסוכר, טיפה פילפל ומעט קינמון סוגרים ואופים בתנור חם ב–200 מעלות במשך 15 דקות וממשיכים עוד כ-30 דקות בחום 160 מעלות.אם הבטטה שלמה מומלץ לחרוץ שתי וערב סביב לספיגת הטעמים.
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

חומרים ל 4 מנות
4 יח' בטטה אדומה ויפה או 4 פרוסות בעובי 2 ס"מ.
4 כפות דבש
4 קוביות ג'ינג'ר דורות
4 כפות סוכר חום
קינמון
4 פיסות נייר כסף לעטיפת המנה
מעט מעט פילפל שחור (רק לעקיצה)

אופן ההכנה
לערבב את הדבש והג'ינג'ר.

בכל פיסת נייר מניחים במרכז מנת בטטה ומעל יוצקים את תערובת הדבש והג'נג'ר בצורה שווה ומורחים.

מעל הבטטה מפזרים את הסוכר, טיפה פילפל ומעט קינמון סוגרים ואופים בתנור חם ב–200 מעלות במשך 15 דקות וממשיכים עוד כ-30 דקות בחום 160 מעלות.

אם הבטטה שלמה מומלץ לחרוץ שתי וערב סביב לספיגת הטעמים.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר