בטטה צלויה ברוטב רימונים ובלסמי

חומרים:4 יח' בטטה פרוסה לעובי של 1 ס"מ 4 כפות רכז רימונים 3 כפות חומץ בלסמי 1 כוס מיץ תפוזים 1 כף סוכר חום 1 כף חרדל דיז'ון 6 שיני שום פרוסות חצי כוס שמן זית 3 גבעולי רוזמרין קצוצים פלפל שחור גרוס אופן ההכנה: את כל החומרים מערבבים היטב בקערה ומכניסים את הבטטה פנימה.מעבירים לתבנית חסינת חום.מכסים בנייר אלומיניום ומכניסים לתנור בחום של 180 מעלות למשך 30 דקות.מסירים את נייר האלומיניום ומכניסים ל- 10 דקות נוספות.

חומרים:
4 יח' בטטה פרוסה לעובי של 1 ס"מ
4 כפות רכז רימונים
3 כפות חומץ בלסמי
1 כוס מיץ תפוזים
1 כף סוכר חום
1 כף חרדל דיז'ון
6 שיני שום פרוסות
חצי כוס שמן זית
3 גבעולי רוזמרין קצוצים
פלפל שחור גרוס

אופן ההכנה:
את כל החומרים מערבבים היטב בקערה ומכניסים את הבטטה פנימה.
מעבירים לתבנית חסינת חום.
מכסים בנייר אלומיניום ומכניסים לתנור בחום של 180 מעלות למשך 30 דקות.
מסירים את נייר האלומיניום ומכניסים ל- 10 דקות נוספות.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר