בטטה צלויה ברוטב רימונים ובלסמי

 

חומרים:
4 יח' בטטה פרוסה לעובי של 1 ס"מ
4 כפות רכז רימונים
3 כפות חומץ בלסמי
1 כוס מיץ תפוזים
1 כף סוכר חום
1 כף חרדל דיז'ון
6 שיני שום פרוסות
חצי כוס שמן זית
3 גבעולי רוזמרין קצוצים
פלפל שחור גרוס

אופן ההכנה:
את כל החומרים מערבבים היטב בקערה ומכניסים את הבטטה פנימה.
מעבירים לתבנית חסינת חום.
מכסים בנייר אלומיניום ומכניסים לתנור בחום של 180 מעלות למשך 30 דקות.
מסירים את נייר האלומיניום ומכניסים ל- 10 דקות נוספות.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה