בטטות בסילאן תמרים ושקדים

חומריםחצי ק"ג בטטהחופן גבעולי טימין טרי1/4 כוס סילאן תמרים50 גר' שקדים מולבנים פרוסים3 כפות שמן זית כתית1 שן שום כתושהאופן ההכנהחותכים את הבטטות לקוביות קטנותחולטים במים רותחים עד שהבטטה מתרככת אך עדיין שומרת של קשיות, כ-10 דקות מרתיחת המיםמקפיצים במחבת בשמן זית כ-2 דקות ומסננים מן השמןמערבבים את הסילאן עם שן השום ומוסיפים לבטטהמתבלים במלח ופלפל שחור לפי הטעםמגישים פושר

חומרים
חצי ק"ג בטטה
חופן גבעולי טימין טרי
1/4 כוס סילאן תמרים
50 גר' שקדים מולבנים פרוסים
3 כפות שמן זית כתית
1 שן שום כתושה

אופן ההכנה
חותכים את הבטטות לקוביות קטנות

חולטים במים רותחים עד שהבטטה מתרככת אך עדיין שומרת של קשיות, כ-10 דקות מרתיחת המים

מקפיצים במחבת בשמן זית כ-2 דקות ומסננים מן השמן

מערבבים את הסילאן עם שן השום ומוסיפים לבטטה

מתבלים במלח ופלפל שחור לפי הטעם

מגישים פושר



כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר