fbpx

בטטות בסילאן תמרים ושקדים

חומריםחצי ק"ג בטטהחופן גבעולי טימין טרי1/4 כוס סילאן תמרים50 גר' שקדים מולבנים פרוסים3 כפות שמן זית כתית1 שן שום כתושהאופן ההכנהחותכים את הבטטות לקוביות קטנותחולטים במים רותחים עד שהבטטה מתרככת אך עדיין שומרת של קשיות, כ-10 דקות מרתיחת המיםמקפיצים במחבת בשמן זית כ-2 דקות ומסננים מן השמןמערבבים את הסילאן עם שן השום ומוסיפים לבטטהמתבלים במלח ופלפל שחור לפי הטעםמגישים פושר
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

חומרים
חצי ק"ג בטטה
חופן גבעולי טימין טרי
1/4 כוס סילאן תמרים
50 גר' שקדים מולבנים פרוסים
3 כפות שמן זית כתית
1 שן שום כתושה

אופן ההכנה
חותכים את הבטטות לקוביות קטנות

חולטים במים רותחים עד שהבטטה מתרככת אך עדיין שומרת של קשיות, כ-10 דקות מרתיחת המים

מקפיצים במחבת בשמן זית כ-2 דקות ומסננים מן השמן

מערבבים את הסילאן עם שן השום ומוסיפים לבטטה

מתבלים במלח ופלפל שחור לפי הטעם

מגישים פושר



Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר